"2016'da herkes bizi konuşacak"

Her fırsatta 3 kulvarda başarı hedeflediğini söyleyen Pereira, “Bunu gerçekleştirmek için daha fazla çalışacağız. Zaman zaman acı çekeceğiz. Ancak 2016'da herkes bizi konuşacak” dedi.

Yayınlanma: 04.01.2016 - 12:14
Abone Ol google-news

Geldiği günden bu yana iddialı açıklamalar yapan, her fırsatta takımına güvendiğini söyleyen Vitor Pereira, yine çarpıcı açıklamalar yaptı. Yer aldıkları her turnuvada şampiyonluğu hedeflediklerini hatırlatan 47 yaşındaki çalıştırıcı, “Bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız. Futbolcularımla birlikte sezonun ikinci yarısında daha çok çalışacağız, daha çok acı çekeceğiz. Belki bazen tökezleyeceğiz hatta düşeceğiz. Ancak ayağa kalkıp hedefe koşmaya da devam edeceğiz. Asla pes etmeyeceğiz. 2016’da herkes bizi konuşacak” ifadelerini kullandı.

Oyuncularını uyaracak

Vitor Pereira, bugünkü idmandan önce de futbolcularına bir konuşma yapacak. Pereira’nın özellikle ilk yarıda takım içinde yaşanan krizleri hatırlatarak, “Sezonun ikinci devresinde kimse küsmeden, darılmadan her şeyini Fenerbahçe’ye vermeli. Bu şekilde başarıya ulaşırız. Ben yine formayı en adaleti şekilde dağıtacağım. Ayrıca kimse takımın moralini, dengesini bozacak açıklamalar da yapmasın” uyarısında bulunacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon