360 derece Sagalassos sergisi online gezilebilir
Koronavirüs salgını nedeniyle kapılarını bir süreliğine kapatan Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık, dijital platformlarda hizmet vermeye devam ediyor.

Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla ilgili alınan tedbirler kapsamında geçici bir süreyle kitabevlerini ve “Bir Zamanlar Toroslarda: Sagalassos” sergisini ziyarete kapatan Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık, zenginleştirdiği dijital uygulamaları ile sanatseverlere hizmet vermeye devam ediyor.
Online hizmetler kapsamında Bir Zamanlar Toroslarda: Sagalassos sergisinin 360 derece sanal turunu erişime açan Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık, sergi kapsamında Sagalassos kazı ekibi üyeleriyle yapılan röportajları da video kanallarında yayınlamaya başlayacak. Yapı Kredi Kültür Sanat’ta açılan geçmiş tarihli sergiler ise web sitesinde 360 derece sanal tur ile gezilebiliyor.
Yapı Kredi Kültür Sanat’ta yapılan geçmiş tarihli etkinliklerin bir kısmının video kayıtlarının paylaşıma açılacağı çalışmalar kapsamında gelecek tarihli bazı etkinlikler de online olarak gerçekleştirilecek.
Tüm kitabevleri bir sonraki duyuruya kadar kapalı olacak olan Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık’ın online alışveriş faaliyetleri 7/24 devam ederken, Kültür Bakanlığı’nın kütüphaneleri okuyucu hizmetlerine kapatma kararı dolayısıyla Yapı Kredi Araştırma Kütüphanesi de geçici bir süreyle kapalı olacak.
3D sergi turu için: http://sanat.ykykultur.com.tr/sergiler/?kategori=0a565d9083274c5ea62b57f1e031b438
Video Haberler
-
Avcılar'da yol verme kavgasında sürücü bıçak çekti
-
Avcılar balıkçı barınağında 7 tekne alev alev yandı
-
Seyir halindeki otomobile silahlı saldırı!
-
İstanbul'da sağlıklı çalışanına saldırı!
-
'Sarallar' operasyonunda yeni gelişme
-
Ucuz halıya hücum!
-
İstanbul'da dehşet: Annesinin boğazını bıçakla kesti
-
Katilin paylaşımları ortaya çıktı
-
Silivri'deki yangında rant iddiası
-
Hastanede patlama! Hastalar tahliye ediliyor
En Çok Okunan Haberler
-
Doktoru katledip, intihar etti
-
Ankapark davası sonuçlandı
-
Peker'den art arda paylaşımlar
-
Karakaya'nın öldürülmesine yayın yasağı!
-
Üniversiteyi eleştirdi, dekan sahneden indirmek istedi
-
'Dayanacak gücüm kalmadı...'
-
Binali Yıldırım için harekete geçildi
-
AKP'li yönetici doktorları hedef aldı!
-
Katilin paylaşımları ortaya çıktı
-
Mehmet Cengiz 'sessiz kalmak' istedi