360istanbul Suada Club'da Sezon Açıldı!

İstanbul Boğazı'nın ortasında, şehrin içinde ama şehrin karmaşasından uzak ortamıyla dünyada benzeri olmayan bir deneyim sunan 360istanbul Suada Club, yaz sezonuna muhteşem bir başlangıç yapıyor.

Yayınlanma: 07.07.2015 - 14:34
Abone Ol google-news

Benzersiz konumu, lezzetli menüleri, tropik ve capcanlı dekorasyonu ile İstanbul'un en seçkin mekanları arasında bulunan 360istanbul Suada Club, misafirlerini yeni sezonda da keyifli bir ambiyansta ağırlıyor. 

Ilık bir esinti, güzel bir manzara ve samimi bir ortam, kaliteli zaman geçirmek isteyenlerin vazgeçemediği kriterlerin başında gelir. Keyifli bir tekne yolculuğundan sonra adım atacağınız 360istanbul Suada Club, sizlere sıradışı bir dünyanın kapılarını aralıyor.
Yazın sıcağından ve şehrin yorucu temposundan uzaklaşmak isteyenleri sıcak atmosferiyle karşılayan mekan, dünya mutfağından oluşan lezzetli menüsüyle de fark yaratıyor. Turkuvaz ve beyaz ağırlıklı olduğu dekorasyonu ile tropikal iklimlerin coşkusunu hissettiren 360istanbul Suada Club, manzarası ile içinizi açarken menüsü ile de iştahınızı kabartıyor. 
360istanbul Suada Club, lezzetli yemekleri ile fark yaratıyor...
Modern Türk Mutfağı'nı uluslararası tatlar ile harmanlayıp, kendine özgü tatlar yaratan mekan, denizin karayla buluştuğu tüm lezzetlerden oluşturduğu menüsüyle damağınızı şenlendiriyor. Sunumu da en az lezzeti kadar iddialı olan yemekler, hem gözünüze hem midenize hitap ediyor. Yemeğinize uyum sağlayacak seçkin ve geniş şarap menüsü ise, sizlere farklı bir gastronomik deneyim yaşatıyor.
Ödüllü kokteylleri ile de sıcak yaz günlerinizi serinleten 360istanbul Suada Club, 150'den fazla çeşide sahip kokteyl menüsüne sahip tropikal barı ile misafirlerine şehrin stresinden uzak bir ada atmosferi sunuyor.
360istanbul Suada Club bu yaz da, şehirden kopamayan ama biraz uzaklara kaçmak, seçkin bir ortamda vakit geçirmek isteyenlerin uğrak mekanı olacak.  
 
Rezervasyon için;
360 İstanbul Suada Club
Adres: Galatasaray Adası Kuruceşme - İstanbul
 
Facebook         : https://www.facebook.com/360istanbul
Twitter              : https://twitter.com/360ISTANBUL
Youtube           : https://www.youtube.com/user/360istanbulTV


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler