ABD’de 30’dan fazla araç birbirine girdi: 2 yaralı
ABD’nin Montana eyaletinde kötü hava koşulları nedeni ile 30’dan fazla aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada ilk belirlemelere göre 1’i ağır 2 kişi yaralandı.
ABD’de kötü hava koşulları nedeni ile zincirleme trafik kazaları devam ediyor. Montana eyaletine bağlı Billings kenti yakınlarında Interstate 90 yolu üzerinde bulunan Yellowstone Nehri Köprüsü’nde 30 ile 40 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada ilk belirlemelere göre 1’i ağır 2 kişi yaralandı.
Montana Otoyol Devriyesi tarafından yapılan açıklamada, yaralılardan 1’inin kazanın ardından diğer araçlar tarafından ezilmemek için köprüden aşağı atladığı ve ağır şekilde yaralandığı aktarıldı. Devriye, yaralı kişinin hastaneye kaldırıldığını ve iyileşmesinin beklendiğini açıkladı. Devriye ayrıca, kazanın köprüdeki gizli buzlanma nedeni ile meydana gelmiş olabileceğini ifade etti.
Montana Adalet Bakanlığı Sözcüsü Kyler Nerison ABD basınına verdiği demeçte, kazanın nedeninin ani bir kar fırtınası sonucu görüş mesafesinin sıfıra inmesi olduğunu öne sürdü. Kazaya karışan Bella Contreraz ABD basınına verdiği demeçte ise, kaza hakkında “Çarpışan arabalar gibiydi” dedi.
TEXAS’TA 70’DEN FAZLA ARAÇ BİRBİRİNE GİRMİŞTİ
Texas eyaletine bağlı Fort Worth kentinde ise 11 Şubat’ta gizli buzlanma nedeni ile 70’den fazla aracın karıştığı zincirleme kazada, 5 kişi hayatını kaybetmişti.
Video Haberler
-
Ölüme davetiye çıkaran yolculuk: Sürücüler müdahale etti
-
Otomobil akaryakıt istasyonunda alev aldı!
-
Jandarmadan 'kumar' operasyonu
-
İstanbul'da feci kaza: Yaralılar var
-
Düğün konvoyundaki otomobil, çocuğa çarptı
-
Doktorun mucizevi kurtuluşu: Acilin girişinde yığıldı
-
Otelciler Derneği Başkanı'ndan 'lahmacun' savunması
-
Festivalde yan bakma kavgası: Çok sayıda gözaltı
-
Ataman'dan 12 Dev Adam sözü! Eylül'de de şampiyonuz
-
İş yerinde patlama: Yaralılar var
En Çok Okunan Haberler
-
Fuat Oktay yuhalandı
-
FOX TV ve Birinci cephesinden açıklama
-
'Eğer o karar alınırsa AKP siyasetten silinir'
-
5 Manşet, 5 Erdoğan!
-
'Bu yürüyüşün finaline yaklaşıyoruz'
-
Gülbin Tosun'dan kötü haber
-
Sağlık Bakanlığı'ndan 'maymun çiçeği virüsü' açıklaması
-
Bakan Soylu duyurdu: Ehliyetlerle ilgili yeni gelişme
-
'Tam oradayız...'
-
Anadolu Efes, bir kez daha EuroLeague şampiyonu!