Abdullah Çatlı’nın kızı MHP’den aday adayı

Bahçelievler’de 7 TİP’linin katledilmesinin planlayıcısı olarak yargılanan ve Susurluk kazasında hayatını kaybeden Abdullah Çatlı’nın kızı Gökçen Çatlı MHP’den milletvekili olabilmek için başvuru yaptı. Yardımcı Doçent olan Gökçen Çatlı, ‘Babam Çatlı’ adlı bir kitap yazmıştı.

Yayınlanma: 07.09.2015 - 23:37
Abone Ol google-news

MHP’de milletvekilliği genel seçimleri için aday adaylığı başvuru süresi bitti. Başvuruların 7 Haziran’dan fazla olduğu belirtildi. Bu artışın nedenlerinden birinin başvuru ücreti alınmaması, diğerininse artan terör olayları olduğu vurgulandı. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin 7 Haziran’da “başarısız” olan ve milletvekili çıkaramayan illerde değişiklik yapabileceği konuşuluyor. Genel merkezde, 7 Haziran’da Çankırı birinci sıra aday Recep Dumanlı’nın yerine ikinci sıra adayı Fehmi Bölükbaşı’nın geleceği ileri sürülürken, Tuğrul Türkeş’in yerine Ankara birinci bölge adaylarının sıralarının kaydırılacağı ya da geçen seçimlerde milletvekilliğini kıl payı kaçıran eski CHP Milletvekili Mehmet Haberal’ın oğlu Erkan Haberal’ın aday gösterileceği konuşuluyor Adaylık başvurusunda bulunmayan, Murat Başesgioğlu’nun yerine de eski bakan Ahad Andican’ın kaydırılacağı belirtiliyor. MHP’nin en dikkat çekici aday adayı ise Susurluk kazasında ölen Abdullah Çatlı’nın kızı Gökçen Çatlı. Ancak Bahçeli’nin Çatlı’nın adaylığına “sıcak bakmadığı” da belirtiliyor.

BBP ile ittifak

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural bir internet sitesine yaptığı açıklamada, BBP ile seçime ortak gidilmesi gerektiğini söylemesi dikkat çekti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler