Acı detay: Bakanlıklar

Son Kızılay saldırısında acı bir tesadüf gibi enkaza dönen halk otobüsünün panelinde gideceği yer olarak "Bakanlıklar" yazıyordu. Sanki istifayı işaret ediyordu.

Yayınlanma: 14.03.2016 - 00:45
Abone Ol google-news

Her hain saldırı, her acı olay sonrası hükümet yetkililerinden duyduğumuz sözler bu kez de değişmedi. Başkent'in göbeğinde 25 gün içinde ikinci büyük saldırı olayı yaşandı.

Bu son 5 ayda Ankara'da 3'üncü saldırı. Yine onlarca masum insan yaşamını yitirdi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, saldırıdan 4 saat 10 dakika sonra açıklama yaptı. Yine klasik, "Bu terörist saldırıyı milletçe lanetliyoruz ve bunu yapanların hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklarını teyiden bir kez daha söylüyoruz. Bu milletin azim ve kararlılığı hiçbir zaman ortadan kalkmayacaktır. Türkiye'nin yolunu kesmeye çalışanlar Türkiye'nin yolunu kesemeyeceklerdir"  dedi.

Reyhanlı, Roboski, Diyarbakır mitingi, Suruç, Roboski, Soma, Ankara Barış Mintingi, Sultanahmet saldırısı, Ankara Patlaması ve yine Ankara.

Açıklama hepsinde aynı: "Hesabı sorulacak. Sorumlular cezalandırılacak. Türkiye'nin yolunu kesemeyecekler."

Ya istifa. İşte, öyle bir müessesenin olduğu, 13 yıllık AKP iktidarı boyunca hiç görülmedi. İstifa hiçbir bakanın aklına bile gelmedi.
Son Kızılay saldırısında acı bir tesadüf gibi enkaza dönen halk otobüsünün panelinde gideceği yer olarak "Bakanlıklar" yazıyordu.
Sanki demeç vermekten önlem alamayan hükümete istifa mekanizmasını hatırlatan bir mesaj verir gibiydi onlarca insana mezar olan o enkaz otobüsün gideceği yer: Bakanlıklar


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler