Açlık grevindeki öğretmenlere destek

DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi ve beraberindeki heyet, Abdi İpekçi Parkı'nda açlık grevi yapan öğretmenlere ziyarette bulunarak destek verdi. Erçelebi, ''Umutsuzluğa yer yok. Sizler mutlaka sınıflarınızda yerlerinizi alacak, yetiştirdiğiniz öğrencilerle gurur duyacaksınız" dedi.

Yayınlanma: 06.08.2009 - 13:11
Abone Ol google-news

DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi ve beraberindeki heyet, açlık grevi yapan öğretmen adaylarını ziyaret ederek destek verdi.

Erçelebi ve beraberindekiler atamaları yapılmadığı için Abdi İpekçi Parkı'nda açlık grevinde olan öğretmen adaylarının sorunlarını dinledi.

Hasan Erçelebi yaptığı konuşmada, kendilerinin de öğretmen olduğunu ifade ederek, öğretmen adaylarının çabalarını aynı zamanda mesleki bir mücadele olarak görüp desteklediklerini söyledi.

Öğretmen adaylarının taleplerini meşru zeminlerde dile getireceklerini bildiren Erçelebi, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'dan randevu talep edeceklerini belirtti.

Erçelebi, bu sıkıntının hukuki ve demokratik mücadele ile aşılacağına inandıklarını dile getirerek, öğretmen adaylarına, ''Umutsuzluğa yer yok. Sizler mutlaka sınıflarınızda yerlerinizi alacak, yetiştirdiğiniz öğrencilerle gurur duyacaksınız. Yeni nesil sizlerin eseri olacak. Sizlerle mücadeleye varız'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler