AKP’liler Sedat Peker’le kol kola görüntülendi

AKP İzmir il yöneticileri, silahlı terör örgütü kurma suçlamasıyla yargılanan ve Ergenekon davası kapsamında 5 yıl cezaevinde kalan Sedat Peker’le yemek yedi.

Yayınlanma: 15.11.2014 - 09:41
Abone Ol google-news

Eski AKP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kerim Çetin, AKP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Nebil Hazar ve  Ahmet Kurtuluş, AKP İzmir Milletvekili Aydın Şengül’ün danışmanı Selman Günaydın ile AKP İzmir İl  Basın Müşaviri Ömer Günaydın’ın da aralarında olduğu partililer, 5 gün önce İzmir’de bulunan Peker’le  Balçova Kaya Termal Otel’de bir araya geldi.

Ekip, otelde yenilen yemeğin ardından hatıra fotoğrafı da çektirdi. Bu fotoğraflar Şengül’ün danışması  Ömer Günaydın tarafından sosyal medyadan paylaşıldı. Daha önce de Kurtuluş’un Peker’i cezaevinde ziyaret ettiği ve Peker’in Kurtuluş’a altın tespih hediye ettiği öne sürülmüştü.

Peker, 12 Mart 2005’te İstanbul Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tutuklanmış ve 14 yıl  5 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Ergenekon davasında yargılananan Peker’e 10 yıl hapis  cezası verilmişti. Peker, 5 yılı aşkın tutukluluk hali göz önünde bulundurularak tahliye edilmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler