Arda'nın gözyaşlarının sırrı

A Milli Futbol Takımımızın, Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmasının ardından Konya Torku Arena’nın soyunma odasında duygusal anlar yaşandı.

Yayınlanma: 15.10.2015 - 09:50
Abone Ol google-news

 

A Milli Futbol Takımımızın, Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmasının ardından Konya Torku Arena’nın soyunma odasında duygusal anlar yaşandı. İzlanda galibiyetiyle saha içinde gözyaşlarına boğulan Ay-Yıldızlıların kaptanı Arda Turan, takım arkadaşlarına yaptığı konuşmayla herkese duygu dolu anlar yaşattı.

Soyunma odasındaki bir masanın üzerine oturan Arda’nın, tüm oyuncuları etrafına toplayıp, “Göğsümüzde Ay- Yıldızı taşıdığımız bu takımın kaptanı olmaktan, sizinle sahada omuz omuza mücadele etmekten büyük gurur duyuyorum. Hepiniz formanıza ve ülkenize sahip çıktınız. Bunun karşılığında da bu galibiyeti ve Avrupa Şampiyonası’na gitmeyi hak ettik. Hele ki Türkiye’nin içinden geçtiği bu zor günlerde önemli bir sorumluluk aldınız. İnsanımızı bir nebze mutlu edebildiysek ne mutlu.. Bu kadar ünlü ve büyük futbolcularla top oynuyorum ama böylesi bir durumu ilk kez yaşıyorum. Euro 2008 kadrosunda vardım, o atmosferi iyi hatırlıyorum, yeniden o havayı yakalayıp, daha da iyi bir takım olacağız ve ülkemiz için başaracağız” dediği öğrenildi.

Milli futbolcumuzun konuşmasının ardından bazı oyuncuların duygulanıp ağladığı, Arda’nın takım arkadaşlarını alınlarından öptüğü bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler