Ataşehir Belediyesi'nin önünde silahlı kavga: 1 ölü, 4 yaralı

Ataşehir Belediyesi'nde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan biri tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ger, olayın belediye ile ilgisinin olmadığını, aralarında husumet bulunan iki grup arasında yaşandığını söyledi.

Yayınlanma: 12.08.2015 - 10:43
Abone Ol google-news

<video:343238>

Alınan bilgiye göre, aralarında husumet bulunan kişiler Ataşehir Belediyesi'nde karşılaşınca önce tartıştılar sonra da kavgaya tutuştular. Yakınlarının da belediye binasına gelmesi üzerine kavga büyüdü. Silahların çekildiği kavgada Halis Aslan (55), oğulları Yunus Aslan, Hakan Aslan ve İhsan Aslan ile Yunus İnan (28) çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Belediye çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis, olay yerinde incelemelerde bulundu. Yaralılar ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

YARALILARDAN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

Alınan bilgiye göre, olayda ağır yaralanan Yunus Aslan, kaldırıldığı özel hastanede saat 16.15 sıralarında kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Aslan'ın ölüm haberini alan yakınları hastaneye akın ederek gözyaşı döktü. Polis ekipleri de hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.Çatışmada yaralanan Halis Aslan ile Hakan Aslan'ın tedavisi ise devam ediyor.

POLİS DELİL ARAMASI YAPTI

Polisin incelemeleri sırasında belediyeye çıkan bütün yollar şeritle kapatılarak delil araması yapıldı. Cadde ve sokaklardaki onlarca mermi kovanı polis tarafından delil torbalarına konuldu. Olayda park halindeki bazı araçlar da zarar gördü. Kurşun isabet eden 2 otomobilin camları kırıldı.

Öte yandan, olaya karıştıkları belirlenen 4 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Faillerin otomobili de polis tarafından emniyet bahçesine çekildi. Otomobildeki pompalı tüfek ile 3 tabancaya da el konuldu. Polisin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler