Aydın'da 65 yaş üstü vatandaşlara ücretsiz su desteği

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Elektronik Kartlı Sayaçlı sisteme dahil olan 65 yaş üstü su abonelerine 50 metreküp içme suyu yüklemesi yaptı.

Yayınlanma: 23.03.2020 - 12:44
Aydın'da 65 yaş üstü vatandaşlara ücretsiz su desteği
Abone Ol google-news

Koronavirüs salgınına karşı risk grubunda olduğu için evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlara Aydın Büyükşehir Belediyesi ücretsiz su desteği sağlıyor. ASKİ tarafından hayata geçirilen uygulamayla Elektronik Kartlı Sayaçlı sisteme dahil olan 65 yaş üstü su abonelerine 50 metreküp içme suyu yüklemesi yapıldı.

ÇERÇİOĞLU: 7 GÜN 24 SAAT HİZMET VERİYORUZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Sokağa çıkma yasağının ilk gününden itibaren yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçtik. Özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımız risk grubunda ve sağlıklarını korumak için evde kalmaları çok önemli. Genç kadrolarımızla onlara 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak onları hiç yalnız bırakmayacağız. Gerektiği takdirde ilave tedbirler de alacağız. Her türlü ihtiyaçlarını 7 gün 24 saat ulaşabilecekleri 444 40 09 numaralı Hızlı Çözüm Merkezi’ne iletmeleri yeterli, biz derhal yerine getireceğiz” dedi. Başkan Çerçioğlu ayrıca Aydın’da hiçbir abonenin bu süreçte suyunun kesilmeyeceğini hatırlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon