Aziz Yılmaz ifade verdi

Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz ve menajer Zafer Demiray futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında ifade verdi.

Yayınlanma: 11.08.2011 - 11:39
Abone Ol google-news

İstanbul Organize Suçlarla Şube Müdürlüğünde bilgisine başvurulan Yılmaz, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinden ayrılırken basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Geçen yıl Fenerbahçe şampiyonlukta sonuna kadar yarış halindeydi. 3 kulüp bu süreçte zanlı. Aslında hiçbir kulüp beyaz sayfalı dergi çıkaramaz'' dedi.

Tanık sıfatıyla mı ifadesine başvurulduğu sorulan Yılmaz, ''Aslında mağdur olarak vermem gerekir. Fenerbahçe mağdur ama bilgi sahibi olarak ifademe başvuruldu'' diye konuştu.

Yılmaz, ''Aziz Yıldırım'dan şikayetçi oldunuz mu?'' sorusuna da ''Benim Aziz Yıldırım ile işim yok. Aziz Yıldırım maskesiyle dolaşanlardan değilim. Fenerbahçe'nin 5 kupasıyla dolaşırım. Böyle dolaşmak isterim. Yıldırım maskesiyle dolaşanların da 5 kupayla dolaşmasını isterim. 50 tane Aziz Yıldırım gelir, 50 tane gider. Fenerbahçeyi konuşan yok. Aziz Yıldırım konuşuluyor'' yanıtını verdi.

Aynı soruşturma kapsamında polislerce Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilen menajer Zafer Demiray da ifadesinin ardından adliyeden ayrıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon