Bakan Sarı'ya bu kez de pankart skandalı

Katıldığı bina yıkma töreninde binaların yıkılmadığı Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı bu kez de pankart şoku yaşadı.

Yayınlanma: 28.12.2015 - 18:07
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir kentsel dönüşüm için dinamitle bina yıkımı töreninde dinamitlerin yıkamadığı binayla zor durumda kalan ve hemen oradan makam aracıyla uzaklaşan çiçeği burnunda Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı bir şok da memleketi Adana’da yaşadı.

Adana AKP Seyhan ilçe teşkilatının 76. Danışma Meclisinde katılmak üzere Adana’ya gelecek olan Bakan Sarı için onlarca pankart hazırlandı. Ancak söz konusu pankartlara Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak Ömer Çelik’in adı eklenirken, Fatma Güldemet Sarı’nın fotoğrafı konuldu. Pankartlar dün gece boyunca Adana’da asılı kaldı. Hatanın sabah saatlerinde fark edilmesi üzerine de apar topar sökülerek toplatıldı. AKP örgütü Bakan’ın tamilatı ile olayın sorumlularını araştırmaya ve herhangi bir kasıt olup olmadığını incelemeye başladı. AKP Adana İl Başkanlığı Basın bürosu yetkilileri Bakan Sarı’nın Adana’ya gelmesiyle ilgili asılan yanlış pankart olayını araştırdıklarını şimdilik açıklanacak bir şey olmadığını söylediler. (Sözcü)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler