Başbakan Erdoğan Demokratikleşme Paketi'ni açıkladı

Başbakan Erdoğan, günlerdir merakla beklenen Demokratikleşme Paketi'ni açıkladı. Paketteki en önemli maddelerden biri özel okullarda farklı dil ve lehçelerde eğitimin önünün açılması... Pakette öne çıkan bir madde de kamuda türban serbestliği... TSK, yargı ve Emniyet hariç diğer kamu kurumlarında türban serbest. Yani öğretmenler okullarda derslere türbanla girebilecek

Yayınlanma: 01.10.2013 - 11:08
Abone Ol google-news

İŞTE GÜNLERDİR BEKLENEN O TARİHİ AÇIKLAMA:

Dünya üzerindeki sevgili Türkiye dostları, değerli kardeşlerim, öncelikle sesimizi Türkiye’ye ve dünyaya duyuran medya mensupları, değerli çalışma arkadaşlarım sizleri en kalbi duygularla selamlıyor, birazdan Türkiye’ye ve dünyaya ilan edeceğimiz demokratikleşme paketimiz, ülkemiz milletimiz bölgemiz ekonomimiz ve demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını Allahtan temenni ediyorum.
Konuşmamın hemen başında paketin oluşumuna katkı sağlayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
3 Kasım 2002 seçiminde ve sonraki her seçimde bizi destekleyen reform sürecinin bizzat sahibi olan her daim diri tutan aziz milletimize teşekkür ediyorum.

 

 

 

3 LİDERE TEŞEKKÜR

Gazi Mustafa Kemal'den, bir demokrasi şehidi olarak gönüllerimizde silinmez yer edinen merhum Adnan Menderes'e, değişim sevdalısı merhum Turgut Özal'dan, bütün bir ömrünü Türkiye'nin özgürleşmesine adamış merhum Erbakan'a kadar, Türkiye'nin büyümesi, kalkınması, demokratikleşmesi ve özgürleşmesi için mücadele vermiş herkese buradan milletçe minnettarlığımızı ifade ediyorum.
3 Kasım 2002 seçimleriyle oluşan 11 yıl boyunca da aynı istikamet boyunca da fedakarca görev yapan milli iradeyi savunup çalışan Meclis’imize değerli milletvekillerimize teşekkür ediyorum. 
Birazdan açıklayacağımız paket 11 yıllık bir sürecin sadece bir safhasıdır. Bu safhada bu paketin hazırlanmasında emeği geçen başbakan yardımcılarımıza, bakanlarııza, bürokratlarımıza ve kurumlarımıza da şükranlarımı ifade ediyorum.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler