Berlusconi'den mesaj

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, geçen Pazar günü saldırıya uğramasının ardından bugün kendisiyle dayanışma amacıyla düzenlenen mitingin katılımcılarına gönderdiği mesajda, "Ülkenin yararı için yola devam edeceğim" dedi.

Yayınlanma: 20.12.2009 - 14:38
Abone Ol google-news

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, Verona kentinde toplanan destekçilerine yönelik mesajında, "Bana destek amacıyla düzenlenen bu gösteriler, memleket yararına çalışma azmimi daha da güçlendiriyor. Çok duygulandım. Bu tür bir destek gösterisini düzenleyen ilk kent olan Verona'ya özellikle teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Saldırının ardından kullandığı "Sevgi, her zaman için haset ve kine galebe çalacaktır" sözüne de atıfta bulunan Berlusconi, "Hedefimiz bu mesajı tüm İtalya'ya taşımaktır. Noel ağacı altında toplanan bu insanların her birine, Özgürlükçü Halk partisine üyelik kartı verin" ifadelerini kullandı.

"Sevgi, her zaman için haset ve kine galebe çalacaktır" sözünün açılan pankartlara da yansıdığı ve yaklaşık bin kişinin katıldığı gösteri, Berlusconi'ye övgü amacıyla yazılmış olan "meno male che Silvio c'é" (İyi ki Silvio var) şarkısının söylendirilmesiyle sona erdi.

Uğradığı saldırı akabinde bir süre hastanede gözlem altında tutulan Berlusconi, halen Milano'daki evinde istirahat ediyor. Berlusconi'nin önümüzdeki günlerde, saldırının yüzünde yol açtığı yara izlerini sildirmek için İsviçre'de estetik ameliyat olması bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler