Beşiktaş'a 6 Milyon Euro'luk teklif

Beşiktaş'ın savunma oyuncularına yüksek teklifller gelmeye devam ediyor... Ersan Adem Gülüm için Çin'den gelen 5 milyon euro'luk teklifin ardından, genç oyuncu Atınç Nukan'a da Almanya ikinci lig ekibi Red Bull Leipzig takımı talip oldu. Alman kulübünün Atınç için gözden çıkardığı rakam ise 6 milyon euro...

Yayınlanma: 25.06.2015 - 12:04
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın 21 yaşındaki defans oyuncusu ile ilgilenen Almanya ikinci lig ekibi Red Bull Leipzig teklifini 6 milyon euro'ya çıkardı.

Bu teklifi değerlendirmeye alan Siyah-beyazlı yönetimin, Alman ekibi ile görüşmelere devam ediyor. Başkan Fikret Orman'ın 6 milyon euro'luk teklife olumlu baktığı ve Atınç'ın takımdan ayrılmasına onay verebileceği belirtildi. Görüşmelerde bir sorun çıkmaması halinde Atınç Nukan, 6 milyon euro bonservi bedeli ile Red Bull Leipzig takımına transfer olacak.

Beşiktaş öz kaynak düzeninden yetişen 1.96 boyundaki Atınç, 2009-2010 sezonunda A takıma yükseldi. 2013-2014 sezonunda kiralık olarak Çanakkale Dardenelspor forması giyen genç futbolcu, geçen sezon Beşiktaş'ta görev yaptı. 12'si ilk 11'de olmak üzere toplan 17 karşılaşmada forma giyen Atınç, 1 gol attı.

Geçen sezon devre arasıda Siyah-beyazlı takım ile sözleşme yenileyen Atınç, ortalama 300 bin euro karşılığında dört buçuk yıllık imza atmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler