Beşiktaş'ta Adnan Dalgakıran, Kerem Gürel ve Umut Şenol'dan "transfer" tepkisi

Beşiktaşlı yöneticiler Adnan Dalgakıran, Kerem Gürel ve Umut Şenol; Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier transferleri konusunda imada bulunan paylaşımlar yaptı.

Yayınlanma: 19.07.2021 - 20:48
Beşiktaş'ta Adnan Dalgakıran, Kerem Gürel ve Umut Şenol'dan
Abone Ol google-news

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran ile yönetim kurulu üyeleri Kerem Gürel ve Umut Şenol; Galatasaray ile Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier transferleri konusunda girilen rekabete atıfta bulunan açıklamalar yaptı.

DALGAKIRAN: "BÜYÜK ACİZLİK"

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Dalgakıran, rakiplerine isim vermeden şu ifadelerle tepki gösterdi:

"Sadece Avrupa'da 64 ülke var. Bu ülkelerin ilk liginde yaklaşık 20 bin futbolcu oynuyor. Hal böyle iken, borç içerisinde yüzen kulüplerin, rakibinin oyuncusuna kanca atması büyük acizlik. Bu savaş kimseye yaramaz. Kulüpler bu şekilde yönetilecekse, yöneticiye de ihtiyaç yok."

GÜREL: "TEBESSÜM EDEREK TAKİP EDİYORUZ"

Dalgakıran'dan dakikalar sonra paylaşım yapan Kerem Gürel ise şunları kaydetti:

"Görüşme talebi reddedildikten sonra, maaş teklif etme isteği de oyuncu tarafından reddedilen bir oyuncunun kulübüne ciddi bir bonservis önermenin sebebi ile ilgili de açıklama yapın lütfen, tebessüm ederek takip etmeye devam edelim."

ŞENOL: "GERÇEKTEN ÇOK GARİP"

Umut Şenol ise 21.42'de yaptığı paylaşımda, süreci zorla yapılan evliliklere benzetti:

"Siyasetçi olarak 'yüksek başlık parası' ile istemediği eşle evlendirilmeye çalışan kızlarımız için mücadele etmek normal ama benzetilebilir durumlarla spor yöneticiliğinde karşılaşmak gerçekten çok garip!"

Yöneticilerin paylaşımları şu şekilde:


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler