Beşiktaş'ta üniversite öğrencisine saldırı

Beşiktaş'ta bir üniversite öğrencisini bıçakla yaralayan karşıt görüşlü gruptakiler, öğrencinin annesi ve kardeşini de darp etti.

Yayınlanma: 18.06.2010 - 18:46
Abone Ol google-news

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Sinema ve Televizyon Bölümü 1. sınıf öğrencisi Mustafa Göksel (20), Nişantaşı'ndaki fakültede sınava girdikten sonra Antalya'dan gelen annesi Fatma ve kardeşi Gökhan Göksel ile Beşiktaş Çarşı'da gezintiye çıktı. Bu sırada Mustafa Göksel'e, okuldan tanıdığı yaklaşık 20 kişilik karşıt görüşlü grubun saldırdığı ve bıçaklayarak darp ettiği öğrenildi. Saldırıda öğrencinin annesi ve kardeşinin de sopa darbeleriyle yaralandığı bildirildi.

Yaralı öğrenci ve ailesi olay yerine gelen ambulansla önce Amerikan Hastanesine, oradan da Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Vücuduna 6 bıçak darbesi alan Mustafa Göksel'in tedavisinin sürdürüldüğü öğrenildi. Hastane önünde gazetecilere açıklama yapan Fatma Göksel, çocuklarını ziyaret etmek amacıyla İstanbul'a geldiğini belirterek, ''Gökhan Adapazarı'ndan geldi. Mustafa ile buluşmak için Beşiktaş'a geçtik. Oğlumla bir araya geldik. Burada yaklaşık 20 kişinin saldırısına uğradık. Gözlerimin önünde çocuğumu bıçakladılar. Beni darp ettiler. Saldırganlar zafer işareti yapıp, terör örgütü lehine slogan attılar'' dedi. Polis, olaydan sonra kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler