Bırakın nefes alsınlar

Değişen eğitim sistemiyle birlikte bir sınavdan diğerine koşan çocuklarınızın biraz nefes almasını istemez misiniz? Antspor, İstanbullu öğrenciler için Bahçeşehir'de yüzmeden futbola, basketboldan tenise kadar birçok alanda çeşitli aktiviteler düzenliyor. Kulübün amacı, çocuklara sadece sahada sporu öğretmek değil hayata bakış açısı kazandırmak ve bir hayat disiplini öğretmek.

Yayınlanma: 22.03.2009 - 14:36
Abone Ol google-news

Gerek yaz tatili gerekse boş zamanlarında öğrenciler için aktiviteler düzenleyen Antspor etkinliklerine kayıtlar sürüyor.

1999 yılında Bahçeşehir Atatürk lisesi ve Alkent 2000 sosyal tesislerinde kış basketbol okulu, yaz spor okulu olarak 50 sporcuyla çalışmalarına başlayan Antspor, 2009 yılında yaz ve kış kampları basketbol okulu yaz okulu ve toplam 170 öğrencisi 6 kişilik koç kadrosuyla 10. yılını geride bıraktı.

Kış döneminde basketbol okulu takım çalışmaları ve kamplara önem veriliyor. Kış basketbol okulunda 70 takım gruplarında minik küçük yıldız genç kategorilerinde 60 toplam 130 sporcusuyla kış döneminde de çalışmalarına devam ediyor. Antspor kulüp bazında küçük yıldız genç takım olarak profesyonel liglerde lisanslı oyuncularla maçlara çıkıyor. Kış basketbol okulunda yaşlara göre gruplar ayarlanarak akademik eğitimli koçlar tarafından zevkli eğlenceli eğitici ve öğretici antrenmanlar yapılıyor.

Yaz döneminde Alkent 2000 sosyal tesislerinde 4 haftalık programlar dahilinde toplam 3 dönem yaz spor okulu düzenliyor. Yaz spor okulu faaliyetleri içerisinde de yine akademik eğitimli antrenörler eşliğinde yüzme, tenis, futbol, el sanatları gibi faaliyetler gerçekleştiriyor. Yaz dönemi dahilinde 4 senedir devam eden macera kulubü programı çocuklara kendi başlarına bir şeyler başarmayı ve takım ruhunu aşılıyor. Macera kulübü programında safari, traking, kamp, dağcılık gibi çeşitli aktiviteler yer alıyor.

Antspor her yaz ve kış döneminde yazın Bodrum, Çanakakkale gibi kışın ise Bolu gibi yerlerde basketbol ağırlıklı bir haftalık kamplar düzenleiyor ve bu kampların çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimi bir birey olma yönünde emin adımlarla ilerleme açısından faydalı olduğunu düşünüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler