'Böcek'ten koltuk çıktı

Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın çalışma ofislerine konulan dinleme cihazlarıyla ilgili böcek raporunu hazırlayan başmüfettiş Mehmet Emin Baysa atandı.

Yayınlanma: 09.08.2015 - 05:32
Abone Ol google-news

Baysa’nın rapor sürecinde dönemin TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Hasan Palaz’ı “Biraz takvimin geriye alınması gerekiyor, senin için hoş olmaz, görevden alınırsın” diyerek tehdit ettiği öne sürülmüştü.

AKP hükümeti, koalisyon görüşmelerinin sürdüğü bir ortamda dün bazı kritik atamalara imza attı. Bu kapsamda Adalet, Aile ve Sosyal Politikalar, Çevre ve Şehircilik, Milli Eğitim ve Orman ve Su İşleri bakanlıklarına ait atama kararları dün Resmi Gazete’de yayımlandı. İstifa nedeniyle boşalan İnsan Hakları Kurulu üyeliklerine dikkat çeken atamalar yapıldı. Fatma Benli’nin istifasıyla boşalan üyeliğe Mavi Marmara gemisini organize eden İnsani Yardım Vakfı’nın (İHH) yönetim kurulu üyesi avukat Gülden Sönmez atandı. Yılmaz Ensaroğlu’nun istifasıyla boşalan yere de Salih Melek getirildi. Melek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın danışmanı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler