Bodrum'da bir aday daha

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olmasının ardından, Bodrum Belediye Başkanlığı için CHP Bodrum İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Recai Seymen, "Bodrum’un önceliklerini, hemşehrilerimin sorunlarını ve beklentilerini biliyorum. Kimse merak etmesin reçetemiz hazırdır." dedi.

Yayınlanma: 27.10.2018 - 12:29
Abone Ol google-news

Bodrum Belediye Başkanlığı için CHP Bodrum İlçe Başkanlığı görevinden kısa bir süre önce istifa eden Recai Seymen, parti örgütünden destek istedi. Toplumsal'dan Selçuk Arslan'ın haberine göre Seymen şunları söyledi:

Bodrum’un bir parçası oldum ve uzun süre partimde verilen görevi onurla üstlendim. CHP İlçe Başkanlığım süresince mahalle mahalle, ev ev dolaştığım Bodrum’un önceliklerini, hemşerilerimin sorunlarını ve beklentilerini biliyorum. Bunları çözmek için Bodrum belediye başkanı aday adayı olduğumu paylaşmak istiyor ve halkımızdan, örgütümüzden destek bekliyorum. Bodrum’u her yöresiyle hak ettiği noktaya taşıyarak fark yaratmak istiyoruz. Kimse merak etmesin reçetemiz hazırdır. Turizmcimize, esnafımıza, denizcilerimize, çiftçimize, işçimize, memurumuza, engellimize, emeklimize, öğrencimize el uzatmak,  denizimize, plajımıza,  gelenek ve göreneklerimize sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Yapacağımız çalışmalar ve hizmetlerle Türkiye’de model olacak bir belediyecilik anlayışı inşa edeceğiz. Halkımız başkanını sokakta görecek. Sabah 07:30’dan 24’e kadar sahada olacağım. Sahada çalışan bir belediye başkanı olacağım. Dertlerinize derman olmak için ekibimizle beraber bu göreve talibiz. 



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler