Boyner, AKP'li vekile dava açıyor: Seviyesiz

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, AKP Milletvekili Oktay Saral'ın, TÜSİAD toplantısı sonrası kendisine yönelik söylediği sözleri yargıya taşıyacağını açıkladı.

Yayınlanma: 25.09.2014 - 16:28
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TÜSİAD Yüksek İstişare Toplantısı'nda kürsüye çıkışı esnasında Cem Boyner'in ayağa kalkmadığı yönündeki iddialar üzerine AKP'li Oktay Saral açıklama yapmıştı. Saral, "Dışarıda bağlı oldukları insanların emrinde olan tasmalı insanlar bunlar. Bunların bir tanesi de bu iş adamları grubudur. Cem Boyner’den de zaten bundan başkası beklene-mezdi. Çünkü bunlar tasmalı köledir" ifadelerini kullanmıştı.

BOYNER: DAVA AÇACAĞIM

Boyner, Saral'ın bu sözleri üzerine bugün yazılı bir açıklama yaptı. "18 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşen TÜSİAD Yüksek İstişare Toplantısı sonrasında manipule edilmiş görüntülerle gerçeklerin çarpıtılmasını ve buradan hareketle hakkımda ortaya atılan iftira ve yalanları üzülerek izliyorum. Son olarak İstanbul Milletvekili Oktay Saral'ın husumet yaratma ve hedef gösterme amaçlı beyanları basın organlarında yer aldı. Kişilik haklarıma ağır bir saldırı ve hakaret niteliği taşıyan bu seviyesiz beyanlar hukuki açıdan karşılıksız kalmayacaktır" denilen açıklamada, "Yüce yargı nezdinde gerekli hukuki işlemleri 26 Eylül 2014 itibariyle başlatacağımı kamuoyunun bilgi ve dikkatine sunarım" ifadelerine yer verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler