"Bu ülkede yaşayan herkes dinleniyor"

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, birkaç yıldır Türkiye'de yaşayan herkesin dinlendiğini ileri sürerek, ''Ancak gerekli tepkiler ortaya çıkmıyor. Son günlerde bazı hakimlerin dinlendiği ortaya çıkınca tepki gösterildi. Geçmiş olsun, bugüne kadar neden sustunuz da kendiniz dinlenmeye başlayınca ses çıkarıyorsunuz'' dedi.

Yayınlanma: 15.11.2009 - 13:17
Abone Ol google-news

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Hatay'ın İskenderun ilçesinde partisinin teşkilat binasında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'de basının özgür olmadığını ve basının üzerinde hükümet baskısı bulunduğunu öne sürerek, partisiyle ilgili haberlerin ulusal basında yer bulmamasından yakındı.

Gündemde yer alan ''telefon dinleme'' konusuna değinen Şener, ''Birkaç yıldır, bu ülkede yaşayan herkes dinleniyor, ancak gerekli tepkiler ortaya çıkmıyor. Son günlerde bazı hakimlerin dinlendiği ortaya çıkınca tepki gösterildi. Geçmiş olsun, bugüne kadar neden sustunuz da kendiniz dinlenmeye başlayınca ses çıkarıyorsunuz'' diye konuştu.

Şener, bir gazetecinin, ''Kürt açılımı'' sürecine ilişkin sorusu üzerine, şu görüşleri dile getirdi:
''Başbakan çelişkili açıklamalar yapıyor. Bir adım atıyor, iki adım geriye gidiyor. Bu durum da kamuoyundaki endişeyi derinleştiriyor. Devlet adamlığı ne yapacağını bilen kişilerin işidir. Gelgitlerle, yazbozlarla ülkeyi bir deneme tahtasına çevirmeye niyetli başbakana sahip olduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz. Ülkeye zarar vermekte, ayrışmayı derinleştirmektedirler.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler