Çağlar Söyüncü'den Beşiktaş'a müjde

Altınordu altyapısının ürünü olan genç stoper, Beşiktaş'a transfer olması durumunda forma rekabetinden çekinmediğini söyledi.

Yayınlanma: 07.01.2016 - 09:57
Abone Ol google-news

İsmi Beşiktaş ile anılan Altınordu'nun genç stoperi Çağlar Söyüncü, siyah byeazlı kulübe transfer olmaya zihin olarak hazır olduğunu söyledi.

Fanatik gazetesine açıklamalarda bulunan Çağlar Söyüncü, "Başkanımız transferimde önceliğin Beşiktaş'a ait olduğunu söyledi. Ben de sürekli Beşiktaş'ı izleyerek kendimi hazırlıyorum. Oynamama gibi bir kaygım yok. Çalıştığım ve şans bulduğum sürece kendimi gösterebileceğime inanıyorum. Şenol Güneş gibi genç oyunculara önem veren bir teknik adamla çalışmak da beni heyecanlandırıyor." dedi.

Hayalinin üç büyüklerden birinde ve daha sonra Avrupa'da oynamak olduğunu sözlerine ekleyen oyuncu, Milli Takım'a çağrılması ile ilgili olarak da "Serdar Aziz sakatlanınca Fatih Terim beni kadroya dahil etti. Çok heyecanlandım. Arda abi ve Hakan abi bana çok yardımcı oldular. Fatih Terim de bana 'Bu şekilde devam edersen seni hep kadroya alırım' diyerek moral verdi." ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler