Cahit Berkay’dan Samsun’da Yeşilçam rüzgârı

SAMDOB, Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Kültür Sanat Merkezi’nde çok sayıda Yeşilçam film müziğini hazırlayan besteci, söz yazarı ve ses sanatçısı Cahit Berkay’ın da solist olarak katıldığı “Cahit Berkay ve Yeşilçam Film Müzikleri” konseriyle sanatseverlerin karşısına çıktı.

Yayınlanma: 26.11.2019 - 00:00
Cahit Berkay’dan  Samsun’da  Yeşilçam rüzgârı
Abone Ol google-news

Tek bölümden oluşan konserde Melih Kibar, Cahit Berkay, Yalçın Tura, Santuri Ethem Efendi, Kemani Sebuh Simonyan ve Moğollar grubunun eserleri SAMDOB sanatçıları tarafından yorumlandı. 

Yeşilçam Film Müzikleri Konseri’nde, düzenlemelerinin Yusuf Yalçın’a ait olduğu; besteci Melih Kibar’ın “Aile Şerefi, Neşeli Günler, Gülen Gözler (Orkestra Uvertür)” ve “Hababam Sınıfı”, besteci Cahit Berkay’ın “Al Yazmalım, Devlerin Aşkı, Dila Hatun, Çiçek Abbas, Güler Misin Ağlar Mısın? Hülya”, bestesi Moğollar grubu ve Cahit Berkay’a ait “Bu Nasıl Dünya”, besteci Santuri Ethem Efendi ve Şehnaz Yonga’nın “Tosun Paşa”, besteci Kemani Sabuh Simonyan’ın “Süt Kardeşler” parçaları ve besteci Yalçın Tura’nın “Umutsuzlar” eseri sanatçılar tarafından senfonik olarak seslendirildi. Konserin orkestra şefliğini İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestra Şefi Serdar Yalçın yaptı.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler