Canlı yayında Mirgün Cabas, Savcı Sayan kavgası

CNN Türk’te yayınlanan 'Her Şey' programında sunucu Mirgün Cabas ile AKP milletvekili adayı Savcı Sayan birbirine girdi, ortalık karıştı. Cabas reklamlara giderek yayını kesti.

Yayınlanma: 09.04.2015 - 08:33
Abone Ol google-news

Bir dönem Deniz Baykal’a yakınlığıyla bilinen ve bu seçimlerde AKP ’den İzmir milletvekili adayı gösterilen Savcı Sayan, vekil adaylarının konuk olduğu Her Şey’e katıldı. 

Cabas’ın, CHP’den AKP’ye geçişini ve Deniz Baykal istifa ettiğinde ağladığını hatırlatması ve gözyaşı döktüğü görüntüleri göstermesi üzerine Sayan, “Kılıçdaroğlu’nun Cemaat’e yakınlaşması kadar keskin değildir” yanıtını verdi.

Canlı yayında Mirgün Cabas, Savcı Sayan kavgası - VİDEO

Sayan, ardından "Sizin grubunuz ülkenin birliği için hiçbir zaman çalışmadı ki. Ne zaman bir nifak sokmak işinize bir şey geliyor onu değerlendiriyorsunuz. Nifak çıkartmak için mi çağırdınız beni?” dedi. Cabas’ın, “Nifak çıkartacak bir ağırlığınız yok endişe etmeyin. Yanaştığınız partiniz için o kadar makbul biri olsaydınız yedinci sırada aday gösterilmezdiniz” yanıtını vermesi üzerine gerginlik arttı.

 

'TWEET'LE İLGİLİ SÖZLERİNİN ARDINDAN YAYINDAN ALDI

Sayan, Cabas’a savcı Mehmet Selim Kiraz rehin alındığında krize dönüşen tweet’ini hatırlatarak “Sizin ne olduğunuzu gayet iyi biliyoruz” dedi.

Cabas, Sayan’ın bağırışlarına ve ‘şovuna‘ daha fazla tahammül edemeyeceğini söyleyip kendisini yayından alarak reklam arasına gitti. Cabas reklam dönüşünde ise olanlar için izleyicilerden özür diledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon