Çarşaf giyip dersaneyi taradı

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde gece bir dersane kadın çarşafı giymiş bir erkek tarafından uzun namlulu silahla tarandı. Binada öğrencilerin olmadığı saatlerde gerçekleştirilen saldırıda dershanenin bekçisi yaralandı.

Yayınlanma: 22.04.2012 - 10:13
Abone Ol google-news

İzzet Kezer Caddesi Balıkçılar Sokak'ta faaliyet gösteren bir dershanenin şubesi, binada öğrencilerin olmadığı saatlerde kimliği belirsiz bir kişi tarafından uzun namlulu silahla tarandı. Olayda, dershanenin bekçisi Muhammed Akyol (36) omzundan yaralandı. Yaralı, ambulansla Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine çok sayıda özel harekat timi sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri de bina ve çevresinde çalışma yürüttü.

Cizre Emniyet Müdürü Ali Aydın Akkoca, olay yerinde inceleme yaptıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren kişinin çarşaf giymiş bir erkek olduğunu düşündüklerini belirterek, saldırganı yakalamaya yönelik çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Güvenlik kamerasınca görüntülendi

Cizre ilçesinde, dershane binasına yapılan silahlı saldırı, güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Kamera görüntülerinde saldırganın çarşaflı olduğu ve binaya ateş açtıktan sonra koşarak uzaklaştığı görülüyor. Güvenlik güçleri, görüntülerden saldırganın kimliğini tespit etmeye çalışıyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler