Çavuşoğlu: Kandil'i dümdüz edeceğiz
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Afrin'de, Cerablus'ta, El-Bab'ta inlerine nasıl girdik gördünüz. Şimdi sıra geldi Kandil'e. Kandil'i de dümdüz edeceğiz. Onları inlerine gömeceğiz. Tehdit neredeyse orada yok edeceğiz" dedi.
Dışişleri Bakanı MevlütÇavuşoğlu, Kandil operasyonuna ilişkin olarak, "Afrin'de, Cerablus'ta, El-Bab'ta inlerine nasıl girdik gördünüz. Şimdi sıra geldi Kandil'e. Kandil'i de dümdüz edeceğiz. Onları inlerine gömeceğiz. Tehdit neredeyse orada yok edeceğiz" dedi.
Çavuşoğlu, Antalya'nın Kaş ilçesine bağlı Gömbe Mahallesi'nde düzenlenen geniş katılımlı toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'yi 16 senede zor şartlara rağmen kalkındırdıklarına işaret ederek, artık Türkiye'nin şahlanma vaktinin geldiğini ifade etti.
Antalya-Denizli otoyolunu hayata geçireceklerini aktaran Çavuşoğlu, artık İzmir'e çok hızlı bir şekilde ulaşılabileceğini bildirdi.
Bakan Çavuşoğlu, Antalya'ya yapılacak 3. havalimanı için 4 ayrı yerde etüt çalışması yaptıklarına ve Kaş-Demre arasında karar kılındığına değinerek, "Kaş ile Demre arasına yılda 5 milyon turist getirecek 3. havalimanını kazandırıyoruz. Bunu yaparken de çevre dokusunu koruyacağız. Daha önce yapılan hataları yapmayacağız." dedi.
Video Haberler
-
Değeri 70 bin TL
-
Devasa yük taşıyan tır şehri birbirine kattı
-
Ölüme davetiye çıkardılar
-
California'da 2 uçak havada çarpıştı: 2 ölü
-
O anlar saniye saniye kamerada
-
Taksimetreyi açmadı; Turistten 200 lira istedi
-
O anlar saniye saniye kamerada
-
Yardımına itfaiye ekipleri yetişti
-
Azerbaycan’da farklı noktalarda orman yangını
-
Ümraniye'de bir garip olay
En Çok Okunan Haberler
-
Diyanet, ‘tayt’ ve ‘pantolon’a taktı
-
Ünlü ekonomistten dolar ve altın tahmini
-
Kötü haber AKP'ye yakın araştırmacıdan
-
'Devre dışı bırakacak bir sistem üzerinde çalışılıyor'
-
Peker'den yeni görüntü
-
'Onun için mi hakimleri değiştirdin?'
-
Pasaporta rekor zam yolda
-
'Artık bu adama bedel ödetmeli...'
-
Yüzlerce kişi mağdur
-
Gökhan Özoğuz'dan, Melih Gökçek'e sert tepki