Cem Küçük bu kez de Acun'u hedef aldı

Kiralık yazar Küçük, hedef göstermesiyle tanınan bir isim. Birçok ismi hedef göstermiş, tehditler savurmuştu. Küçük'ün meşhur hedef göstermelerinde bu kez de medya patronu Acun Ilıcalı yer aldı.

Yayınlanma: 21.12.2015 - 20:38
Abone Ol google-news

Cem Küçük, Acun Ilıcalı ile ilgili çok tartışılacak iddialarda bulunarak, Acun'un bugünlere gelmesinde Erdoğan'ın büyük payı olduğunu söyledi. Küçük, Acun hakkında, 'Ali Taran denen tefessüh etmiş adamı Acun’un yeniden piyasaya sürmesini büyük bir terbiyesizlik olarak görüyorum' dedi.

Cem Küçük, köşesinde medya patronu olan Acun Ilıcalı’yı ihanetle suçladı. Buna sebep olarak ise Ali Taran ile yeniden çalışmaya başlamış olması olarak gösterdi.

Cem Küçük konuyla ilgili köşesinde şu ifadelere yer verdi:

“Bu arada Acun’u severdim ve Cumhurbaşkanımıza desteğini de samimi bulurdum. Acun’un bu noktalara gelmesinde de Cumhurbaşkanımız ve ailesinin büyük destekleri oldu ama Cumhurbaşkanımızın hapse atılması ve Lahey’de yargılanması için yapılan sosyal kampanyanın mucidi Ali Taran denen tefessüh etmiş adamı Acun’un yeniden piyasaya sürmesini büyük bir terbiyesizlik olarak görüyorum."

“ACUN, CUMHURBAŞKANIMIZ VE AİLESİNE BÜYÜK AYIP ETMİŞTİR”

Ali Taran denen adamın 7 Haziran öncesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hapse sokulması için “Milletçe Alkışlıyoruz” başlıklı çirkin kampanyanın mucidi olduğunu bilmeyen yok. Buna rağmen Acun Ilıcalı Cumhurbaşkanımızı hapse sokma hayalleri kuran Ali Taran’a büyük imkanlar sunarak kanalının yıldızlarından yaptı. Elbette bir eğlence kanalında her siyasi görüşten insan çalışır. Nitekim Gani Müjde ve Gülse Birsel gibi birçok Erdoğan muhalifi Acun’dan büyük rant indirdi ve ben bunu eleştirmedim. Ama Cumhurbaşkanımızın hapse sokulması için CHP ile kampanya düzenleyen tefessüh etmiş Ali Taran bu kategorinin dışındadır. Cumhurbaşkanımız ve ailesine büyük ayıp etmiştir Acun… “


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler