Cenk golünü attı, Dolmabahçe'de 1197 gün sonra 'Tosun Paşa' müziği çaldı

İngiltere macerası sonrası Beşiktaş'a dönen cenk Tosun şampiyonluklar yaşadığı Dolmabahçe'de yeniden gol sevinci yaşadı.

Yayınlanma: 07.04.2021 - 19:12
Cenk golünü attı, Dolmabahçe'de 1197 gün sonra 'Tosun Paşa' müziği çaldı
Abone Ol google-news

Süper Lig'in 33'üncü haftasında Beşiktaş, sahasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk ederken Cenk Tosun geceye damgasını vurdu.Beşiktaş’ta golcü futbolcu Cenk Tosun, tam 1197 gün aradan sonra Vodafone Park’ta sahaya çıktı ve golünü de attı.

Beşiktaş’ın devre arasında kadrosuna kattığı ancak Gençlerbirliği maçında yaşadığı sakatlık ve milli takımda Covid-19 testinin pozitif çıkmasıyla uzun bir süre forma giyemeyen Cenk Tosun, tam 1197 gün aradan sonra Vodafone Park’ta sahaya çıktı. 2017-2018 sezonunun devre arasında Premier Lig ekibi Everton’a transfer olan Cenk Tosun, iç sahada oynanan maçlarda son olarak 28 Aralık 2017 tarihinde Türkiye Kupası karşılaşmasında Osmanlıspor’a karşı forma giymişti. Devre arasında Beşiktaş’a transfer olan yıldız golcü, Gençlerbirliği ile deplasmanda oynanan lig maçında oyuna sonradan dahil olup fileleri 2 kez havalandırmıştı

OĞUZHAN ÖZYAKUP LİGDE 12 MAÇ SONRA İLK 11'E DÖNDÜ

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup, Aytemiz Alanyaspor mücadelesiyle birlikte 12 maç aranın ardından ligde ilk 11'de forma giydi. Tecrübeli orta saha oyuncusu, ligde en son olarak 19'uncu haftada oynanan derbi mücadelesinde Galatasaray'a karşı ilk 11'de şans bulmuştu. Sonrasındaki maçlarda oyuna sonradan dahil olan Oğuzhan, 12 maçlık aranınn ardından 11'deki yerini aldı.

VİDA 100 DEDİ

Siyah-beyazlı ekibin tecrübeli stoperi Domagoj Vida, Beşiktaş formasıyla ile ligde 100'üncü kez görev aldı. Beşiktaş'ın 2017-18 sezonunda Dinamo Kiev'den kadrosuna kattığı Domagoj Vida, siyah-beyazlı formayla ligde dalya sevinci yaşadı. 4 sezondur Beşiktaş formasını terleten Hırvat savunmacı, ligde 100'üncü kez boy gösterdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler