Cenk Renda’dan koronavirüs açıklaması
Fenerbahçe Beko Takım Menajeri Cenk Renda, koronavirüs testinin negatif olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı Menajeri Cenk Renda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin negatif çıktığını açıkladı.
Renda, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Kontrol altında tutulduğum hastanede yapılan yeni tetkiklerde koronavirüs testlerim bugün itibarıyla negatif çıkmıştır. Hastaneden taburcu edildim ve 14 günlük karantina sürecimi tamamlamak için dinlenmeye çekiliyorum." ifadelerini kullandı.
Test sürecinde kendisine destek veren hastanenin sağlık ekibine de teşekkür eden Renda, şunları kaydetti:
"Başkanımız Ali Koç'a, Başkan Vekilimiz Semih Özsoy'a ve tüm yönetim kurulumuza teşekkürlerimi iletmek isterim. Hem oyunculuk hem idarecilik döneminde bana Fenerbahçeli olmanın ne kadar büyük bir ayrıcalık olduğunu hissettiren ve bu süreçte de destek mesajlarıyla güç veren tüm Fenerbahçe camiasına sonsuz teşekkürler."
İyi olduğunu ve daha da iyi olacağını vurgulayan Renda, "Ülke olarak hep birlikte bu zor günleri atlatacağız. Herkesi mümkün olduğunca evde kalmaya davet ediyorum." görüşlerine yer verdi.
Video Haberler
-
İki teklifi de reddettiler
-
Fenalaşan polise doktorlar müdahale etti
-
Şimdi de davul zurnayla dükkanını kapattı
-
Güney Kore’de balıkçı tekneleri alev aldı
-
Kadınları çekerken yakalandı
-
Zincirleme kaza TEM'i kapattı
-
Sarallar'dan mekan baskını
-
Sakarya'da bıçaklı kavga
-
Duvara çarpan otomobilde anne ile 2 çocuğu yaralandı
-
O anlar kameraya böyle yansıdı
En Çok Okunan Haberler
-
Katilin paylaşımları ortaya çıktı
-
AKP'li yönetici doktorları hedef aldı!
-
Erdoğan’dan gece yarısı görevden alma ve atama kararları
-
Artık yeter! Yine saldırdılar...
-
Kameralar önünde gerginlik
-
Fenalaşan polise doktorlar müdahale etti
-
Soylu'dan 'Cumhuriyet' açıklaması!
-
Cenaze töreninde Koca'ya büyük protesto
-
Yasağın gerekçesi 'milli güvenlik'miş
-
Kadir Şeker'e tahliye kararı!