Chicago'da seçim çalışmaları devam ediyor

Obama'nın seçim kampanyasının yürütüldüğü merkezde heyecanlı bekleyiş sürüyor. Dev salondaki kampanya gönüllüleri, Amerikalıları telefonla arayıp oy kullanmaya davet ediyor ve sosyal medya aracılığıyla son dakikaya kadar kampanyayı sürdürmeye çalışıyor.

Yayınlanma: 06.11.2012 - 19:47
Abone Ol google-news

Chicago'daki kampanya merkezindeki gönüllüler, seçmenleri arayıp oy vermeye teşvik ediyor. Sabahtan bu yana yüzbinlerce telefon görüşmesi yapan gönüllüler, son dakikaya kadar Obama için çalışmaya kararlı.

VİDEO: ABD SANDIK BAŞINDA

FOTOGALERİ: ABD'DEN SEÇİM MANZARALARI

Chicago seçime hazır

Öte yandan, Obama'nın memleketi Chicago da seçim sonuçlarına hazırlanıyor. Amerikan televizyonları şehrin merkezine dev ekranlar kurmaya ve canlı yayın hazırlıklarına başladı.

Yurttaşların da sandıkların kapanmaya başlamasıyla kent meydanlarına kurulan dev ekranların başında toplanması bekleniyor.

Obama bugün Cihcago'da evinin yakınlarındaki bir kampanya ofisini ziyaret etti. Gönüllülerin gözyaşları ve alkışlarıyla karşılanan Obama, kampanya ofisinden kritik eyaletlerdeki bazı seçmenleri doğrudan arayarak oy istedi.

ABD SANDIK BAŞINDA

Geleneğe uyarak basket oynayacak

Obama, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimlerde hangi taraf daha fazla seçmenini sandık başına göndermeyi başarırsa o tarafın galip geleceğini söyledi.

Obama, Romney'i de ''canlı'' bir kampanya yürüttüğü için kutladı.

Obama ayrıca, geçen başkanlık seçimleri öncesinde yaptığı gibi, bugün de seçim sonuçları açıklanmadan önce basket oynayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler