CHP'li Loğoğlu'ndan Erdoğan'a Monşer yanıtı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "monşer" sözüne, "Sayın Başbakan ve o şekilde düşünenler monşerlere kurban olsunlar" yanıtını verdi.

Yayınlanma: 07.07.2014 - 11:50
Abone Ol google-news

Loğoğlu, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "monşer" sözüne değinerek şöyle dedi: "Sayın Başbakan monşer lafı tutkusuna geri döndü. Karşısındaki adayları kendine göre monşer olmakla suçluyor. Ben şundan eminim Sayın Başbakan Erdoğan, AKP'nin cumhurbaşkanı adayı monşerin ne olduğunu bilmiyor, bilse böyle konuşmaz.

Ben şunu sorayım, Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu Yozgat'a gitti, İstanbul'a gitti, Sakarya'ya gitti. Halk arasına rahatça girip dolaşabiliyor. Etrafında yüzlerce koruma yok. Bu halktan adamlık halkın arasında olabilmektir. Allah korusun cumhurbaşkanı adayı Sayın Erdoğan halkın arasına girdiği zaman ya küfrediyor ya dayak atıyor yahut da bütün itidalini kaybedip çok sıkıntılı durumlara düşüyor. Hangisi monşer hangisi halk adamı, bunu soralım, ben Adana tabiriyle söyleyeyim yani Sayın Başbakan ve o şekilde düşünenler monşerlere kurban olsunlar."

"HÜKÜMETİN EN İŞİNE GELECEK BİR NOKTADA SERBEST BIRAKILMALARINI BEKLEMEK EN DOĞRU BEKLENTİ OLUR"

IŞİD'in elindeki rehinelere ilişkin soruya da Loğoğlu, "Bize ulaşan bilgiler serbest bırakılmanın artık bir esas yönünden bir sorun değil, sadece zamanlama yönünden bir konu olduğu. Dolayısıyla zamanlama rehine işlemini yapanlar değil, onların da kim olduğu belli değil. İŞİD mi, değil mi, başka bir grup mu, o bile belli değil, fakat bunlar herhalde hükümetin, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin zamanlama açısından en işine gelecek bir noktada serbest bırakılmalarını beklemek herhalde en doğru beklenti olur" yanıtını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler