Çiçeklerin hiç bilmediğimiz faydaları

Sevdiklerinize sürpriz yaparken hem güzel hem de faydalı bir hediye verip mutluluklarına mutluluk katmak ister misiniz?

Yayınlanma: 24.01.2017 - 15:27
Abone Ol google-news

Cevabınız evet ise sizleri birbirinden renkli çiçek aranjmanlarından seçmek için cicek.com’a davet ediyoruz.

Bulundukları her ortama yaşattıkları görsel şölen ile uyum sağlayan, en kasvetli mekanları bile enerjisi ile anlamlandıran çiçeklerin faydaları yalnızca bunlar değil.

Bitkilerin faydaları ile ilgili hepimizin bildiği bir gerçek vardır ki o da “Havayı temizlerler, oksijen salınımı sağlarlar” ancak yapılan araştırmalar sessiz dostlarımızın karbondiyoksit haricinde bir çok zehirli gazı emip etkisiz hale getirdiğini de ortaya koydu.

 
Bu bilginin hayatımıza ne katkısı olabilir ki diyorsanız; daha temiz havaya sahip bir ortamda yaşamasını, çalışmasını istediğiniz sevdiklerinizi mis kokulu çiçekler ile mutlu etmek için benzersiz bir fırsat yakaladığınızı belirtmek isteriz. Başlı başına mutlu etme garantili bir sürpriz olan çiçek göndermenin sağlığımıza olan etkileri nedeni ile de tercih edilmesi mümkün.

Hem dünyamız için hem de evlerimiz için çok faydalı olan bu çiçeklere neler dahil diye merak ediyorsanız hemen belirtelim. Evde beslediğiniz saksı çiçekleri, vazoda bakılan çiçekler, çiçek sepetleri kısacası evinizde nefes alan her çiçek, kirli havaya karşı alabileceğiniz güzel bir önlem.

 
Temiz havayı arttırırlar
 
NASA, bitkiler üzerine yaptığı bir araştırmada doğru bir sonuç alabilmek için, evinizin her bir 9 metrekaresine bir saksı yerleştirmenizi tavsiye ediyor.
 
90’dan fazla bitki üzerinde yapılan araştırmalar sonucu zehirli kimyasalları emen bitkilerin bir listesini hazırlayan Amerikan Uzay Araştırmaları Kurumu (NASA), bu bitkilerin aynı zamanda güzel görünümleri ile de evlerimize yakışacağının müjdesini verdi.
 
Özellikle Bambu, Dracaena çeşitleri, Barış çiçeği Spathiphyllum gibi hem kendi evlerinizde bakabileceğiniz hem de sevdiklerinize hediye olarak gönderebileceğiniz çiçeklerin de bulunduğu listede, bitkilerin 24 saat içerisinde hava içerisindeki kirin %90’a yakınını erittiği belirtiliyor.
 
Nem dengesini sağlarlar
 
Bitkiler, içinde bulundukları ortama sadece görsel olarak katkı sağlamakla kalmayıp, ortamın havasına da fayda sağlarlar. Nem dengesini sağlayıp nefes problemlerini mümkün olduğunca aza indirgerler. Kış aylarında kullandığımız ısınma yöntemleri ve yaz aylarında havayı kurutan klimalara karşı nem dengesini sağlayabilecek doğal bir kahraman anlayacağınız.
 
“Seni düşünüyorum” demek istediklerinize çiçek gönderirken bunun altında sadece düşüncelerimde varsın anlamı yoktur anlayacağınız üzere. Bunun anlamı senin sağlığını da düşünüyorumdur.
 
 
Ortama enerji verirler
 
Çiçekler her şeyden önce canlıdırlar ve bu sebeple de enerjileri çok yüksektir. Bir çiçeğe bakarak doğadan bir parçayı evinize, ofisinize kısacası yaşam alanınıza taşımış oluyorsunuz.
 
Bu nedenle aslında gerçekten yaşam alanınıza hayat taşıyorsunuz. Etrafınızda, yaşayan nesneler olduğu zaman bu, ortamın sağlıksız enerjisini değiştirip size de kendinizi daha iyi hissedebilmeniz için enerji katıyor.
 
Sevdiklerinize beklemedikleri bir anda sunulan bir sepet dolusu taze çiçek, enerjisi ile ortamı etkisi altına alıp, rengarenk ve çeşitli çiçekler ile onları mutlu etmekten çok daha fazlasını yapıyor. Bu sebeple cicek.com, doğum günleri, yıl dönümleri gibi özel günlerde ve hiç sebep yokken gülümsetmek istediğiniz kişiler için en mutlu çiçekler ile en özel çiçek sepeti aranjmanlarını hazırlıyor.
 
Doğal oda kokusu
 
Zararlı kimyasallarla doldurulmuş oda kokularının aksine çiçekler, evinizin güzel kokmasını sağlarken havanızı temizleyen bitkiler, yapay kokular gibi gözle görülmeyen kirli bir hava da yaymıyorlar.
 
Sağlığımız için oldukça önem taşıyan bu canlı dostlarımızı, mevsimin en taze çiçekleri ile uzman elinden çıkmış aranjmanlar hazırlayan Cicek.com’dan şimdi çok özel fiyatlar ile sevdikleriniz veya kendiniz için satın alabilirsiniz.
 
Tüm duygularınızı anlatabileceğiniz, sevginizi ifade ederken tereddüde düşmeyeceğiniz çiçekler için Türkiye’nin en güvenilir online çiçek servisicicek.com sevdiklerinize mis kokulu mutluluklar dağıtmak için yenilendi ve 2017’ye en iyi şekilde hazırlandı.
 
En özel çiçek sepeti tasarımları, gül buketleri, papatya aranjmanları ve saksı çiçekleri ile sevdiklerinize her daim taze ve mutluluk verici bir sürpriz yapabilir; aynı zamanda yaşam alanlarına enerji katabilirsiniz.
 
Birbirinden şık buketleri, mevsimine uygun olarak hazırlanan çiçek sepeti ürünlerini Türkiye’nin ilk online çiçekçisi olan Çiçek.com’da bulunan yüzlerce çiçek aranjmanı arasından seçebilir, dilediğiniz tarih ve saat için; isterseniz aynı gün teslimatlı olarak online sipariş verebilirsiniz. Üstelik indirimli çiçek kampanyaları ile size özel olarak hazırlanan lilyum, gül, papatya, orkide, karanfil aranjmanları ile sevdiklerinize rengarenk sürprizler yaparken; çiçek sepeti aranjmanları ile de etkileyici bir jest sunabilirsiniz.
 
Ayrıca bu çok özel çiçek sepeti aranjmanlarının, siparişin verildiği andan, hazırlık ve teslimat sürecine kadar olan bütün aşamaları cicek.com ekibi tarafından takip edilmekle kalmıyor; teslim edildikten sonraki süreçte de memnuniyetinizi sizlere en iyi hizmeti sunmak adına kontrol ediliyor.
 
Siz de sevdiklerinize mutluluk, heyecan ve sağlık dolu bir hediye vermek istiyorsanız doğru adres parmaklarınızın ucunda; https://www.cicek.com/cicek-sepeti
 
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler