Clinton ve Schröder başarı hikayelerini anlatacak

ABD 42. Başkanı ve William J.Clinton Derneği Kurucusu Bill Clinton ve Almanya 7. Başbakanı Gerhard Schröder "Sürdürülebilir Başarı İçin Liderlik" konferansına katılmak için Türkiye'ye geliyor.

Yayınlanma: 13.10.2009 - 09:07
Abone Ol google-news

35. Yıl etkinlikleri kapsamında yaz aylarında Julio Iglesias, Michael Bolton ve Gloria Estefan gibi dünya starlarını ağırlayan Sinpaş, şimdi de dünya liderlerine ev sahipliği yapacak.

2 Kasım Pazartesi Günü İstanbul Conrad Otel’de gerçekleştirilecek “Sürdürülebilir Başarı İçin Liderlik” temalı Bosphorus Conference’a ABD 42. Başkanı ve William J. Clinton Derneği Kurucusu Bill Clinton ve Almanya 7. Başbakanı Gerhard Schröder, Sinpaş Grubu Başkanı Avni Çelik ve Türk-Amerikan İşadamları Derneği Başkanı Uğur Terzioğlu konuşmacı olarak katılacak.

Bir dönem dünyaya yön veren liderler, yorucu ve zorlayıcı faktörlere rağmen başarılı liderlik hikayelerini katılımcılarla paylaşacak. Konferansta ayrıca Türkiye’nin jeopolitik önemi ve AB ilişkileri, Türkiye’de modern şehirleşme gibi Türkiye’nin gündemini etkileyecek konular ve Dünya gündemindeki konularla ilgili önemli açıklamalar yapılacak.

Sinpaş’ın TABA VE EPD işbirliği ile gerçekleştirdiği konferansa yaklaşık 900 kişinin katılması bekleniyor.



 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler