‘Çocuklar ölmesin’ diyen Ayşe öğretmene ‘terör örgütü propagandası’ soruşturması

Beyaz Show programına telefonla bağlanarak, “Çocuklar ölüyor, sessiz kalmayın” diyen ‘Ayşe Öğretmen’ hakkında soruşturma başlatıldı.

Yayınlanma: 10.01.2016 - 18:28
Abone Ol google-news

<video:460966>

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Beyaz Show’a bağlanarak sokağa çıkma yasağı ve bölgede yaşananlara insan hakları ihlallerine dikkat çekerek “Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın” diyen Ayşe Çelik hakkında “terör örgütü propagandası yaptığı” iddiasıyla soruşturma başlattı.

Resim öğretmeni Çelik hakkında soruşturma başlatıldı. Çelik’in atanamayan öğretmenlerden olduğu, 2013’te bir okulda ve halk eğitim merkezinde geçici olarak görev yaptığı öğrenildi. Çelik’nin eşinin de öğretmen olduğu belirtildi.

Kanal D'den 'Ayşe Öğretmen' açıklaması: Devletin yanındayız

Polis çocuğu Beyazıt Öztürk'e vatan haini suçlaması

Demirtaş'tan Beyaz Show'da konuşan 'Ayşe öğretmen' açıklaması

(VİDEO) Beyazıt Öztürk: İstemeden yaptığım şeyler olduysa özür dilerim

Kanal D’de Beyazıt Öztürk’ün canlı yayınlanan programına telefonla katılarak Diyarbakır’dan aradığını ve Ayşe Çelik adında bir öğretmen olduğunu belirten konuk şöyle demişti: “Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız? Burada yaşananlar medyada çok farklı aktarılıyor. Sessiz kalmayın. İnsan olarak biraz daha hassasiyetle yaklaşın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık! İnsanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler