'Cumhuriyeti halkın dini duygularını sömüren cemaatçilere teslim etmeyeceğiz'

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanırken, Bozcaada'da Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz'ın yaptığı konuşma yurttaşlar tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Başkan Yılmaz konuşmasında, "Biz bu Cumhuriyeti emperyalist dış güçlere, darbecilere, halkın dini duygularını sömüren cemaatçilere, hırsızlara asla teslim etmeyeceğiz. Geçit yok. Bu zafer dayanışmayla kazanıldı, ayrımcılığa geçit yok" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 31.08.2017 - 10:45
Abone Ol google-news

<video:814646>

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkuyla kutlandığı Bozcaada'da binlerce kişi fener alayına katıldı ve Belediye Başkanı  Hakan Can Yılmaz Fener Alayı'nın başında Bozcaada Cumhuriyet Meydanı'na girdi. Burada yurttaşlara seslenen Yılmaz, yurttaşların dakikalarca alkışladığı bir konuşma gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Bozcaada yoğun katılımlı bir fener alayına sahne oldu.

Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ise konuşmasında şu cümlelere yer verdi; "Bugün 30 Ağustos... Bir ulusun varolma, bağımsızlığını kazanma müçadelesinin zaferle taçlandırıldığı gündür. Yokluklar içinde olmazın olur kılındığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün eseri  Tam Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı gündür.

"CUMHURİYETİ EMPERYALİSTLERE TESLİM ETMEYECEĞİZ"

İstiklal savaşı emperyalizme karşı büyük ber zaferle sonuçlandırıldı. Ama bu zaferin sevgiyle, dayanışmayla, emekle, kanla, gözyaşıyla, vatan ve ulus aşkıyla kazanıldığı asla unutulmamalıdır.  Bizler unutmadık. Unutmuyoruz... unutmayacağız... Ve Asla unutturmayacağız. 

Biz bu Cumhuriyeti emperyalist dış güçlere, darbecilere, halkın dini duygularını sömüren cemaatçilere, hırsızlara asla teslim etmeyeceğiz. Geçit yok. Bu zafer dayanışmayla kazanıldı, ayrımcılığa geçit yok.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler