Denizli transfer çalışmasına resmen başladı... Liste yönetimde

Tecrübeli çalıştırıcı 1 ön libero ve 1 forvet transferi için yönetime talepte bulundu. Başkan Dursun Özbek ve ekibi onay verdi, çalışmalar hızlandı.

Yayınlanma: 17.12.2015 - 09:51
Abone Ol google-news

 

Galatasaray taraftarının istifaya davet ettiği Dursun Özbek başkanlığındaki Sarı-Kırmızılı yönetim, kötü gidişe “dur” demek için “acil eylem planı”nı devreye soktu. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin, takımdaki eksikleri belirleyip yönetime bildirdiği öğrenildi. Denizli’nin mutlaka 1 ön libero ve 1 forvet istediği belirtilirken, yönetim, “Transfer yapacağız, çalışmalarımız sürüyor. Eksikleri hocamız bildirdi, onları gidereceğiz. Kısa süre içinde hocamızla bir araya gelip hem transfer hem de takımdaki son durumla ilgili detaylı teknik bir toplantı yapacağız” açıklamasında bulundu. UEFA’nın Finansal Fair-Play takibinde olan Galatasaray yönetimi, “Transferde maliyetten ziyade, bulunduğu mevkiyi dolduracak isimler bizim için önemli. Elbette mali açıdan da ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız” görüşünü savundu.

‘Başarı DNA’mızda var’

Sarı-Kırmızılı yöneticiler, taraftarların “istifa” çağrısıyla ilgili “Yönetim içinde bölünme yok. Florya geçmişten bugüne hep şampiyonlukların kutlandığı yer olmuştur. Taraftarımız tepki gösteriyor ama ortada facia bir durum yok. Futbolda seri yakalamak önemli, son maçlarda negatif bir seri yakaladık maalesef.. Bizim işimiz bu, her şeyi düzelteceğiz. Mustafa Hoca zor zamanların adamıdır. Puan kayıpları elbette keyifsiz ama finansal durum toparlanıyor, yeni projeleri açıklayacağız, transferlerimizi yapacağız. Kalan 2 maçımızı kayıpsız geçmek istiyoruz. Ligin ilk yarısında fikstür biraz aleyhimizeydi. İkinci devre 3 derbinin sahamızda olması önemli. Galatasaray 110 yıllık camia, başarı zaten bizim DNA’mızda var. Sadece dönemsel bir sıkıntı yaşıyoruz” yorumunda bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler