Didem Arslan Yılmaz, Kürtçe konuşan konuğu yayından aldı

Didem Arslan Yılmaz, Show TV'de yayınlanan "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" programına telefonla bağlanan bir kadını Kürtçe konuşmasının ardından "Burası Türkiye Cumhuriyeti" diyerek yayından aldı. Didem Arslan Yılmaz'ın sözleri sosyal medyada tepki çekti.

Yayınlanma: 25.08.2021 - 09:15
Didem Arslan Yılmaz, Kürtçe konuşan konuğu yayından aldı
Abone Ol google-news

Hafta içi her gün Show TV'de Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programını sunan Didem Arslan Yılmaz, dün ekrana gelen yeni bölümünde Kürtçe konuşan konuğunu yayından alınca sosyal medyanın gündemine oturdu.


BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ

Konuklar Ayfer Taşçı ve Hayriye Taşçı'nın halaları Türkan Taşçı, programa telefonla bağlandı. Hala Taşçı'nın yeğenlerine yönelik "Siz orada ne arıyorsunuz" sözleri üzerine gerginlik yaşandı, karşılıklı edilen hakaretler sansürlendi. Türkan Taşçı'nın Kürtçe konuşması üzerine Arslan, "Hayır hayır Türkan hanım, bizim de anlamamız lazım. Türkan hanımı hattan alalım. Kızlara hakaret edemez, böyle de konuşamaz, biraz da anlarım ben Kürtçeden kesinlikle olmaz. Hala ile konuşun doğru düzgün Türkçe konuşsa anlayacağız. Burası Türkiye Cumhuriyeti yani. O dili bilmiyoruz, bilsek anlayacağız da konuşacağız da. Bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Yılmaz'ın Kürtçe konuşan kadının telefon bağlantısını kesmesi sosyal medyada büyük tepki çekti. Kullanıcıların binlerce paylaşımda bulunduğu #haddinibildidemarslan etiketi kısa sürede en çok konuşulan konular arasında ilk sıraya yükseldi.



İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler