Dijital müzik tam gaz

Müzik piyasası ısınıyor. YouTube Music piyasada yeni bir hareketlilik hedefliyor

Yayınlanma: 24.07.2019 - 21:32
Abone Ol google-news

Önceki akşam lansmanı yapılan YouTube’un müzik uygulaması “YouTube Music” müzikseverlere yeni avantajlar vaat ediyor.
YouTube’un müzik uygulaması “YouTube Music” özel bir lansmanla tanıtıldı. Zeynep Bastık ve Jabbar’ın canlı performans sergilediği gecenin bir de sürprizi vardı... Doğuş Çabakçor’un “Nikah Masası” remix’i sırasında şarkının sahibi Ümit Besen sahneye çıkarak davetlilere sürpriz yaptı. Müziğin ve müzisyenlerin yolculuğunu destekleyen “YouTube Music” lansmanına YouTuber’ların yanı sıra ünlü isimler, müzisyenler ve müzik endüstrisinin önde gelen isimleri de katıldı.

Neler var?
Kullanıcıların kesintisiz bir şekilde istedikleri müziğe istedikleri versiyonuyla ulaşabileceği YouTube Music’de farklı başlıklar altında birçok seçenek mevcut. Örneğin “Hepsi Burada” başlığı altında orijinal albümler, single’lar, remikslerle birlikte canlı performanslar ve cover’lar gibi yalnızca YouTube’da bulabileceğiniz içeriklere ulaşırken binlerce çalma listesine de erişiminiz mümkün olacak. Ayrıca Türkiye’den ve dünyadan hit videolar Hotlist sayfanızda elinizin altında olacak ve kullanıcının izlediği videolara göre oluşan video önerileri de Ana Sayfanız bölümünde yer alacak. YouTube Music’in bir yeni özelliği de Akıllı Arama... Adını hatırlayamadığınız şarkıları şarkı sözleriyle veya şarkıyı tarif ederek arama yapmanızı sağlayan bu özellikle kullanıcının daha çok müziğe erişimi hedefleniyor. 


YOUTUBE PREMİUM KULLANIMA SUNULDU
İnternet bağlantısı gerektirmeyen YouTube Music Premium ile YouTube üzerinde reklamsız, arka planda ve indirerek izleme kolaylığı da geliyor. YouTube Premium’un abonelik ücreti ayda 16.99 TL. Kaydını 29 Temmuz’a kadar yaptıranlar YouTube Premium’u üç ay süreyle ücretsiz olarak deneyebiliyor. Dileyenler YouTube Music’in reklam destekli sürümünü şimdiye kadar olduğu gibi hiçbir ücret ödemeden kullanabilecek. 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler