Dikkat! İstanbul'da bu yollar kapalı

Kutlamalar nedeniyle İstanbul’da bazı yollar kapalı.

Yayınlanma: 30.08.2014 - 00:36
Abone Ol google-news

30 Ağustos Zafer Bayramı için İstanbul’daki ilk tören İstanbul Valiliği tarafından 09.30’da Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayacak. Daha sonra İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, valilik binasında saat 10.15’te tebrikleri kabul edecek. Saat 11.00’de Vatan Caddesi’nde resmi geçit töreni düzenlenecek. 19.30’da Haliç Kongre Merkezi’nde resepsiyon verilecek. Saat 21.00’de de havai fişek gösterisi yapılacak. Beşiktaş Belediyesi Zafer Bayramı’nı saat 19.00’da fener alayı ve konserlerle kutlayacak. Etiler’deki İlhan Selçuk ve Cumhuriyet Aydınlanmasını Yaratanlar Heykeli önünden Arnavutköy sahiline dek marşlarla yürünecek. Beşiktaş Belediye Başkanı avukat Murat Hazinedar’ın da katılacağı etkinlikte, fener alayından sonra teknelerle Beşiktaş İskelesi’ne hareket edilecek ve havai fişek gösterileri yapılacak. Saat 21.30’da Yüksek Sadakat, Beşiktaş Meydanı’nda konser verecek. Avcılar Belediyesi ise 30 Ağustos’ta Avcılar’da 300 çocuğu ücretsiz sünnet ettirecek. Saat 20.30’da ise Avcılar Belediyesi Meydanı’nda Sertab Erener sahneye çıkacak. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Bağdat Caddesi Platformu, CHP, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Gönüllü Evleri, HEPAR, İşçi Partisi, 10. Köy, bugün saat 18.00’de Şaşkınbakkal Işıklar’da “30. Ağustos Bağımsızlık ve Zafer Yürüyüşü” düzenleyecek. 

Trafiğe kapatılacak yerler şöyle:

“Topkule ve Mahmutbey Köprüsü, Mahmutbey yolu ve Topkule arası, Vatan Caddesi, Oğuzhan Caddesi, Topkapı, Edirnekapı Kavşağı ve Vatan Caddesi kesişim noktası, Mahmutbey Köprüsü ve Sultançiftliği kavşağı arasında kalan yol.
Alternatif güzergâhlar şöyle:

 D-100 Karayolu’ndan Vatan Caddesi’ne gidecek sürücüler Haliç Tünel, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray güzergahını veya Haliç Tünel, Ayvansaray ışıklardan Balat yolunu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametlerini kullanabilir. l Vatan Caddesi’ni kullanarak Fatih ilçesindeki hastanelere gelecek olan sürücüler Sahil yolunu tercih ederek Samatya’dan CerrahpaşaÇapa- Haseki veya Vakıf Gureba’ya gidebilir. l Fatih istikametinden hastanelere gidecek sürücüler Atatürk Bulvarı-Aksaray ve Millet Caddesi güzergâhını kullanabilir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler