Dursun Özbek'e 'sportif' öneri

Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaray yönetiminin özellikle son dönemdeki tartışılan bazı hamlelerinin ardından camianın iç dinamikleri harekete geçti.

Yayınlanma: 12.12.2015 - 15:09
Abone Ol google-news

Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaray yönetiminin özellikle son dönemdeki tartışılan bazı hamlelerinin ardından camianın iç dinamikleri harekete geçti.

Sarı-Kırmızılı kulübün kulislerinde, içinde “erken seçim”in de yer aldığı bazı ihtimaller konuşulmaya başlandı. Dursun Özbek, Galatasaray’ın sembol başkan ve isimleriyle sık sık bir araya gelirken, kendisine “Yönetiminde bazı değişiklikler yap başkan” yönünde telkinlerde bulunulduğu öğrenildi. Duayenlerin, Özbek’e, bazı genç yöneticilerin tecrübesizliği nedeniyle transfer ve hoca değişikliği başta olmak üzere alınan kararlarda hatalar yapıldığını, bu durumun Galatasaray’a zarar verdiğini anlattığı bildirildi.

‘3 yıllık görev süremi tamamlarım’

Özbek’in ise eleştirilere karşın ekibindeki her ismin kendi alanında uzman olduğunu savunup, 3 yıllık görev süresini tamamlamadan “erken seçim”le yönetimini değiştirme fikrine sıcak bakmadığı kaydedildi.

14 Aralık’taki Beşiktaş derbisinin ardından camianın önemli isimlerinin Dursun Özbek’le buluşacağı zirvede Sportif AŞ’de bir yönetici değişikliği yapılması fikrinin başkana sunulacağı öğrenildi. Duayenlerin, başkan Özbek’in yoğun eleştiri aldığı kardeşi aynı zamanda da Sportif AŞ yöneticisi Mehmet Özbek’in yerine, camiada herkesin üzerinde mutabık kalacağı bir ismi buraya getirmeyi planladığı bildirildi. Bu değişiklikle özellikle Florya ve futbol kanadında daha doğru hamlelerin yapılmasının sağlanması isteniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler