"El yazısı kişinin imzasıdır"

Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, "El yazısı kaotik bir belirsizliğe sürüklenmiştir" dedi.

Yayınlanma: 22.02.2018 - 10:30
Abone Ol google-news

Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal'ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Millî Eğitim Bakanlığı yine yapacağını yaptı ve “El Yazısı” kullanıma ilişkin kararı öğretmenlere verdiği sistemi değiştirerek bu kararı okul zümrelerinin vermesine karar verdi. “El Yazısına” ilişkin uygulama da diğer uygulamalar gibi kaotik bir belirsizliğe sürüklenmiştir.

AKP iktidarında eğitim sistemi tam anlamıyla çökmüş durumda. Sabah ayrı akşam ayrı bir uygulama ile karşı karşıyayız. Çocuklarımızın kafası karışmış durumda. Dünya da ve ülkemizde, eğitimde zamana uygun modernizasyondan kaynaklı kuşaklar arası farklılıklar olurken şu an bu durum ülkemiz özelinde sömestrler arası farka dönüşmüştür. Bu çocuklarımız ve nesillerimiz için ne vahim bir tablodur.

El Yazısı dünya literatüründe kişinin bireyin imzasıdır, kıymetlidir, karakteristiktir. Ama bizim zarafetten, birey olmaktan, özgün olmaktan nasibini almamış iktidarımız bunu da bozmuş ve laçkalaştırmıştır. Malum iktidarımız prototip gençlik istemekte farklılıkları sevmemektedir. Matrix Ajan Smith’leri gibi bir gençlik istemekte çocuklarımızın yeteneklerini, zihinlerini köreltmektedir. İYİ Parti olarak çocuklarımıza, nesillerimize musallat olan bu karmaşa ve nobranlığı bitireceğiz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler