Erdoğan, Time dergisine kapak oldu

ABD'nin ünlü dergisi Time, yeni sayısında Erdoğan'ı kapak olarak seçti. "Türkiye'nin islam yanlısı lideri" olarak nitelendirilen Erdoğan için "bildiği yolda ilerliyor" ifadeleri kullanıldı, Türkiye'nin ekonomisindeki risklere dikkat çekildi.

Yayınlanma: 17.11.2011 - 22:01
Abone Ol google-news

Recep Tayyip Erdoğan’ın 'kendi doğru bildiği yolda' gittiği vurgulanan haberde, Türkiye’nin bölgesinde Arap baharı için giderek güçlü bir model oluşturduğu belirtiliyor.

Asya ve Avrupa'da Erdoğan, Amerika'da teknoloji

ABD’nin ünlü dergisi Time piyasaya yeni çıkacak olan sayısında Asya ve Avrupa’da Erdoğan kapağı ile çıkıyor. ABD’de ise teknolojik yenilikleri ele alan bir kapak var.

Erdoğan'ın yolu

Manşetteki söz "Erdoğan’ın Yolu". Erdoğan’ın kendi doğru bildiği yolda gittiği vurgulanan haberde, Türkiye’nin bölgesinde Arap baharı için giderek güçlü bir model oluşturduğu belirtiliyor.

"İslam yanlısı Erdoğan"

Kapakta ayrıca Türkiye’nin "pro-İslamic" lideri, yani İslam yanlısı lideri Erdoğan (Laik, demokratik ve Batı yanlısı) ülkesini bir bölgesel güç haline getirdi deniyor.

Bu Türkiye modelinin ve Erdoğan’ın izlediği politik çizginin arap baharı için bir model ve örnek olup olamayacağı tartışılıyor.

Türkiye’nin büyüyen ekonomisindeki risklere de dikkat çekiliyor.

Erdoğan Time Dergisi’ne kapak olan dördüncü lider. Daha önce Atatürk, İsmet İnönü ve Adnan Menderes kapak olmuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler