Erdoğan yeni MYK'yi pazar günü belirleyecek

AKP, 3. Olağan Kongresi'nin ardından yeni Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Pazar günü toplanıyor. MKYK'da yeni MYK üyeleri belirlendikten sonra aynı gün MYK toplanacak.

Yayınlanma: 06.10.2009 - 11:03
Abone Ol google-news

AKP, kabine ve Meclis yönetiminde yapılan değişikliğin ardından şimdi yeni MYK'yi belirlemeye hazırlanıyor.

AKP, 3. Olağan Kongresi'nin ardından yeni Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Pazar günü saat 11.00'de toplanıyor. MKYK'da yeni MYK üyeleri belirlendikten sonra aynı gün saat 17.00'de de MYK toplanacak.

3. Olağan Kongresini tamamlayan AKP'de gözler yeni belirlenecek Merkez Yönetim Kurulu'na (MYK) çevrildi.

Kabine, Meclis yönetiminde yapılan değişikliğin ardından AKP, olağan kongrenin ardından şimdi yeni MYK'yi belirlemeye hazırlanıyor.  Erdoğan'ın, beklenilenin altında MKYK'da yaptığı değişikliği, MYK'ye da fazla yansıtmayacağı söyleniyor.
 

Yeni isimler görev alacak

Pazar günü belirlenmesi beklenen MKY üyelerinin de MKYK'ya giren yeni isimlerden seçilmesi bekleniyor. Bu çerçevede MKYK'ya yeni giren Milli Eğitim eski Bakanı Hüseyin Çelik, Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ve Devlet eski Bakanı Kürşad Tüzmen'in MYK'de görev almaları bekleniyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler