Erdoğan'a yalakalıkta sınır tanımıyorlar: En iyi sağ bek

Eski Galatasaray ve Fenerbahçeli milli futbolcu Engin Verel'in 2016 Mayıs ayında yönetim kurulu başkanı olduğu Türk Futbol Vakfı, çıkardığı 2017 takviminde yalakalığın zirvesine ulaştı.

Yayınlanma: 10.02.2017 - 14:07
Abone Ol google-news

Hayatında hiç sağ bek ve profesyonel olarak futbol oynamamış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, gelmiş geçmiş en iyiler listesinde birinci sırada gösterdi.

Çıkardığı 2017 takviminde Türkiye'deki en iyi sağ beklerin olduğu bir liste yayınlayan Vakıf, listenin başına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yazarak bir skandala imza attı.

Amatör olarak Camialtı ve İETT takımlarında kısa bir dönem amatör olarak futbol oynayan sağ bekte hiç görev yapmayan Erdoğan,futbol hayatını, "İlk zamanlar daha çok forvettim ardından orta saha ve libero oynadım" diye açıklamiştı.

 

Türkiye Futbol Vakfı Yönetimi şu isimlerden oluşuyor;

R. Engin Verel (Başkan) Başkan Vekilleri; Yusuf AkçayoğluMeltem Ünal Erzen Mehmet Süha Uçar Dikran Gülmezgil Işık Yılmaz ( Genel Sekreter) Selami Özdemir (Sayman-üye)

Üyeler;
Turgay Biçer, Sedat Özüer Ahmet Gürel, Arif Esin Bahar Sunman, Tuncel Selim Ali Fatinoğlu, Cansu Kandemir Erden Mısırlı, Nelih Akay Can Verel, Garo Hamamcıoğlu, Orhan Ülgür


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler