Ertuğrul Özkök: Rasim dua etsin ki iktidara yakın bir gazeteci

Rasim Ozan Kütahyalı'nın BeyazTV'den kovulmasına neden olan sözleri yorumlayan Ertuğrul Özkök, "Dua etsin ki iktidara yakın bir gazeteci. Cumhuriyet.com.tr Genel Yayın Yönetmeni, 55 saniye yayında kalmış ve Türk medyasının en klişe başlıklarından biri için 3 yıl hapse mahkum oldu. İnsaf artık" dedi.

Yayınlanma: 24.11.2017 - 10:50
Abone Ol google-news

<video:872661>


Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'deki 'Derin Futbol' programında Boşnaklar hakkında sarfettiği yakışıksız sözler nedeniyle kanaldan kovuldu.

CNN Türk'te Ebru Baki'nin 'Parametre' programında olayı yorumlayan Ertuğrul Özkök, Rasim Ozan Kütahyalı'nın bir anlık bir sözü için işine son verilmesini doğru bulmadığını söylerken, cumhuriyet.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Güven'e bir tweet için verilen 3 yıl 1 ay hapis cezasını hatılattı ve "Rasim Ozan Kütahyalı dua etsin ki iktidara yakın bir gazeteci" dedi.

Özkök'ün konuyla ilgili sözleri şöyle: 

"Ağızdan kaçmış bir laf nedeniyle hiç bir gazetecinin kovulmasına taraftar değilim. Ama Rasim Ozan Kütahyalı da dua etsin ki, şu anda iktidara yakın bir gazeteci. Bakın Cumhuriyet gazetesinin internet genel yayın yönetmeni 55 saniye kalmış, hatası anlaşılmış, özür dilenmiş, hemen kaldırılmış bir başlık için, -ki o başlık da Türk medyasının en klişe başlıklarından bir tanesi- 3 yıl hapse mahkum oldu.  İnsaf artık yani, 3 yıl hapis. Böyle bir şey var mı? Üstelik hiç bir kötü niyet de yok."

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV'den kovulmasına neden olan skandal sözler: 


'Rasim Ozan Kütahyalı vatandaşlıktan çıkarılsın'


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler