Eşini zıpkının sapıyla öldürdü

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yaşayan Cebrail Şimşek, 12 yıllık eşi Zehra Şimşek'i zıpkının sapıyla kafasına vurarak öldürdü.

Yayınlanma: 24.08.2014 - 12:27
Abone Ol google-news

Battalgazi ilçesine bağlı Şehit Fevzi Mahallesi’nde yaşanan olayda, sürekli eşini döven Cebrail Şimşek, dün gece yarısı eve alkollü geldi. Evde karı-koca arasında 'Neden geç geldin' tartışması çıktı.

ZIPKINLA VURDU

Tartışma sırasında Cebrail Şimşek, balık avında kullanılan zıpkının sapı ile Zehra Şimşek’in kafasına vurdu. Başından aldığı darbe ile genç kadın olduğu yere yığılıp kaldı. Cebrail Şimşek, daha sonra bayılan eşi Zehra Şimşek'i banyoya götürüp, üzerine ayılması için su döktü. Bu sırada evden kaçarak babaannesine giden evin büyük çocuğu durumu haber verdi. Eve gelen Şimşek’in yakınları banyoda elleri bağlı ve baygın halde olan genç kadını hemen hastaneye götürdü.

HAYATINI KAYBETTİ

Başını duvara çarptığı söylenilerek hastane kaydı yaptırılan Zehra Şimşek, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hastanenin morguna konulan kadının kollarındaki ip izini gören görevliler olayı şüpheli bulup polise bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, eşini öldürdüğü iddiasıyla Cebrail Şimşek'i gözaltına aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler