Eymen'in ölümünde ihmal iddiası: 'ihbarda bulunduk, polis not bırakıp gitti'

İzmir’de iddialara göre annesi ve sevgilisi tarafından öldürüldükten sonra cesedi tandırda bulunan 5 yaşındaki minik Eymen’in bir yakını, daha önce Buca’da Eymen'in dövüldüğüne dair şikayette bulunduklarını, polisin ise şikayetler üzerine evin kapısına ‘Darp ediyormuşsunuz, çocuğu alın gelin’ yazılı not bırakıp gittiğini ileri sürdü.

Yayınlanma: 04.09.2019 - 18:32
Abone Ol google-news

<video:1564517>

İzmir'de, annesi Mine Durak (25) ile sevgilisi Serkan Erçetin (37) tarafından öldürülen 5 yaşındaki Eymen Sadık Durak'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınarak Eskişehir’e getirildi.

İzmir’de yakınlarına teslim edilen Eymen’in cenazesi için cenaze aracının ücretsiz olarak tahsil edilmediği iddia edildi. Küçük çocuğun cenazesi ufak tabutla birlikte yakınlarının otomobilinin bagajına konuldu. Tüm yol boyunca annene ve yakınları ile birlikte getirilen Eylem’in cenazesi Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi morguna koyuldu.

''NEDEN ÇEKİYORSUNUZ? ZAMANINDA YAPSAYDINIZ''

Cenazenin otomobilden alındığı sırada görüntü almak isteyen gazetecilere tepki gösteren anneanne Dilek Çınar, “Lütfen gidin, İstemiyorum. Neden çekiyorsunuz? Zamanında yapsaydınız” dedi.

'POLİS KAPIYA NOT BIRAKIYOR' 

Öte yandan,  Eymen'in adı öğrenilemeyen kadın yakını, daha önce Buca’da Eymen'in dövüldüğüne dair şikayette bulunduklarını belirterek, “Biz çocuk yaşarken ihbar ediyoruz. Polis kapıya not bırakıyor, ‘Darp ediyormuşsunuz, çocuğu alın gelin’ diye. Böyle bir ihbar mı var? Yalan mı ifade verdim, gerekirse bize ceza ver. Polisleri meşgul etmekten cezamızı çekelim” diye konuştu.

Eymen’in cenazesi, Hal Camii’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığa defnedildi.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler