12 yaşındaki kayıp çocuk bulundu

Fatih'ten Büyükçekmece'deki babaannesinin evine giden ve dönüş yolunda kaybolduktan sonra 3 gündür haber alınamayan 12 yaşındaki K.D Büyükçekmece'de bulundu.

Yayınlanma: 23.08.2021 - 09:47
12 yaşındaki kayıp çocuk bulundu
Abone Ol google-news

Cuma günü saat 12.30 sıralarında 12 yaşındaki K.D, babaannesinden evlerine gitmek üzere çıktı. Babaanne H.D, okul arkadaşı olduğunu iddia eden bir kişinin yanında gördüğü torununu tekrar yanına çağırdı. K.D bir süre sonra tekrar evine gideceğini söyleyerek babaannesinden ayrıldı. 

O andan itibaren aile K.D'den daha haber alınamadı. Kayıp bildirimi yapılmasının ardından emniyet ekipleri ve aile üyeleri çocuğu aramaya başladı. 12 yaşındaki kız 3 gün sonra Büyükçekmece'de bulundu. Büyükçekmece Adliyesi'ne götürülen çocuğun ailesi de Fatih'ten geldi.

Baba Ş.D “Perşembe akşamı babaannesinde kalıyor, ertesi gün 12.30'da eve gideceğim diye ayrılıyor ama eve gitmiyor. Saat 17.30'da babaannesi dışarı çıkıyor evin orda görüyor. O anda yanında çocuk var. Babaannesi sesleniyor, dördüncüsünde duyuyor. Çocuk, kızım ile ilkokuldan arkadaş olduğunu söylüyor. Kızım babaannesine tekrar eve gideceğini söyleyip ayrıldığında çocuk da kızımın peşinden koşuyor. Ondan sonra kızımdan haber alamıyoruz. İlk başta emniyet güçlerine haber verdik sonra kendi imkânlarımızla aramaya başladık. Kızımı Büyükçekmece'de kayınbiraderim buldu. Çocuğun ablasının oralardaydı. Adli süreç devam ediyor" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon